Principal » general » Cât de repede puteți introduce pe telefonul mobil?

Cât de repede puteți introduce pe telefonul mobil?

general : Cât de repede puteți introduce pe telefonul mobil?

Cineva a scris un bloc de text de 160 de caractere în 25, 94 secunde folosind SWYPE pe un Galaxy S. La scurt timp după aceea, un alt individ a făcut același text pe tastatura standard a lui iPhone 4 în mai puțin de 22 de secunde. Iată textul:

piranha-urile din genul rasoare din genurile Serrasalmus și Pygocentrus sunt cele mai feroce pești de apă dulce din lume. În realitate, ei atacă rar un om.

Întrebarea este: cât de repede puteți scrie acea teză?

Ia-ti pe cineva la timp daca nu poti sa te ocupi singur de tine (un timer este mai precis decat ceasul mediu sau ceasul incheieturii mainii), scoate-te de pe dispozitivul tau mobil si da-i un du-te, apoi posta rezultatele tale aici. Spune-ne:

  1. ce dispozitiv ați folosit
  2. ce introducere de text ați utilizat, de ex. T9, SWYPE, QWERTY pe ecran pe ecran etc.
  3. înregistrarea dvs. de timp (sau o listă a tuturor citirilor dvs.)

Simțiți-vă liber să încercați de câte ori este posibil și apoi să postați cea mai bună înregistrare. În timp ce nu avem nici o modalitate de a verifica dacă toți vor fi adevărați, ce ar câștiga cineva prin a înșela? Scopul acestui exercițiu este distractiv. Rezultatele prezentate aici nu pot fi considerate științifice în nici un fel deoarece fiecare dintre noi are viteze diferite de scriere și sunt utilizate pentru medii de intrare diferite.

Hai să ne distrăm!

Recomandat
Lasă Un Comentariu