Principal » general » Cum să rezolvați o eroare Kingroot pe telefonul dvs. Android

Cum să rezolvați o eroare Kingroot pe telefonul dvs. Android

general : Cum să rezolvați o eroare Kingroot pe telefonul dvs. Android

Kingroot este unul dintre cele mai populare instrumente de înrădăcinare pentru smartphone-urile Android. Cu aplicația, puteți rădăcina dispozitivul fără a vă conecta vreodată la un computer. Cu toate acestea, există unele momente când aplicația nu ar funcționa pe telefonul dvs.

De exemplu, dacă ați actualizat recent firmware-ul Android, Kingroot ar putea să nu funcționeze pe dispozitiv. Dezvoltatorii Kingroot au descoperit o portiță în codul platformei Android, care le-a permis să creeze aplicația ca o aplicație obișnuită. acest lucru a permis utilizatorilor să își rădăcească dispozitivele la atingerea unui buton. Prin urmare, dacă ați actualizat recent firmware-ul, există o șansă ca portiunea să fi fost închisă în aparat, ceea ce face ca înrădăcinarea dispozitivului să fie mai dificilă.

Uneori, dispozitivul dvs. ar începe să rădăcineze și apoi va ajunge la 20% sau 50% și se va opri. În acest caz, este posibil să aveți nevoie să vă conectați la internet. De multe ori, aplicația nu mai funcționa, deoarece dispozitivul nu este conectat la internet. Aplicația trebuie să se conecteze la internet pentru ca dezvoltatorii să furnizeze cele mai recente actualizări ale software-ului.

Cu toate acestea, aplicația a fost concepută să funcționeze fără o conexiune la internet. De asemenea, puteți doar să actualizați aplicația în sine înainte de a rădăcina dispozitivul. Echipa Kingroot lucrează din greu pentru a furniza actualizări frecvente ale aplicațiilor pentru a suporta toate versiunile de firmware, deci există șansa să puteți rădăcina dispozitivul chiar dacă a fost recent actualizat.

Dar apoi, chiar dacă aveți cea mai recentă versiune a aplicației și sunteți conectat la internet, nu ați putea totuși să vă răsturnați dispozitivul. În acest caz, este recomandabil să downgradează versiunea Android a dispozitivului dvs. la cea anterioară. Deocamdată, aceasta este singura soluție. Cu toate acestea, Kingroot nu este singura modalitate de rădăcină a dispozitivului. Puteți încerca întotdeauna alte metode.

De asemenea, citiți: Fotografiere cu lumină slabă: HTC One X versus Nokia 808 PureView
Recomandat
Lasă Un Comentariu