Principal » general » Cum să copiați documentele pe un dispozitiv iOS de pe un PC

Cum să copiați documentele pe un dispozitiv iOS de pe un PC

general : Cum să copiați documentele pe un dispozitiv iOS de pe un PC

Venind dintr-un fundal de Symbian, Windows Mobile și Android, copierea documentelor de pe PC-ul meu la smartphone-urile mele a fost întotdeauna un proces simplu. Vă conectați dispozitivul la PC cu un cablu USB, PC-ul recunoaște smartphone-ul ca unitate și, în timp ce pot copia și lipi sau trage și picătură fișierele mele.

iOS este un cazan diferit de pește cu toate acestea. Nu are un mod de stocare în masă și nici un sistem de fișiere. De fapt, iOS este vorba despre aplicații. Îmi amintesc că, după ce am obținut un iPhone 3GS anul trecut, un cititor de aici mi-a dorit să-mi iau dosarele la dosar.

Deși este nevoie de un alt traseu, nu este imposibil să obțineți fișiere de pe un PC pe un dispozitiv iOS. Metoda pe care o voi sublinia mai jos evită soluțiile de tip cloud precum DropBox și SugarSync. Acest lucru se întâmplă între dispozitivul dvs. iOS, un cablu USB și PC-ul.

Prima lecție de utilizare a iOS este probabil ceva ce am menționat deja mai sus și pe care o voi repeta din nou: totul despre aplicații. Ca atare, veți avea nevoie de o aplicație care să recunoască tipurile de fișiere pe care doriți să le copiați.

Pentru documentele de birou, aveți iWork, QuickOffice (preferatul meu) sau oricare dintre celelalte titluri disponibile în App Store. Cele mai multe dintre ele sunt aplicații comerciale, deși, deci trebuie să vânați puțin pentru a găsi cele libere.

QuickOffice, care este preferința mea, are grijă de Word, Excel, PowerPoint, text și fișiere PDF. Instalați aplicația pentru documente după cum doriți, apoi urmați acești pași:

  1. Conectați calculatorul la iPad utilizând cablul USB
  2. Lansați iTunes pe computer
  3. În secțiunea Devices din meniul din stânga din iTunes, selectați dispozitivul
  4. Dați clic pe fila Aplicații și derulați în partea de jos a paginii. Dacă aveți pe iPad aplicații care acceptă partajarea de fișiere, ele vor fi listate în partea stângă
  5. Faceți clic pe o aplicație și veți vedea o listă a documentelor pentru aplicația respectivă de pe iPad, prezentată în partea dreaptă
  6. Pentru a copia un fișier de pe computer pe iPad, pur și simplu trageți-l și plasați-l în lista de documente. De asemenea, puteți să faceți clic pe butonul Adăugați din partea de jos a ferestrei iTunes și să navigați la fișierul de pe computer și să selectați fișierele pe care doriți să le copiați
  7. Fișierul va fi copiat pe iPad. Rețineți că acesta poate fi vizualizat și editat numai din cadrul aplicației la care a fost copiat
Citiți, de asemenea: Sfat: utilizați BIS împreună cu un plan de pachete Internet

Acolo mergeți - o modalitate relativ simplă de a copia fișierele non-media (iTunes se ocupă de suportul media) de pe PC pe dispozitivul dvs. iOS. acum, puteți să citiți (și să editați, în cazul în care aplicația de documente are capabilități de editare) în mișcare. Bucurați-vă!

Recomandat
Lasă Un Comentariu