Principal » general » Cum pot reseta întrebarea mea de securitate Apple ID?

Cum pot reseta întrebarea mea de securitate Apple ID?

general : Cum pot reseta întrebarea mea de securitate Apple ID?

Când vă configurați ID-ul Apple, vi se va cere să creați întrebări de securitate. Acest lucru vă ajută să vă recuperați contul dacă sunteți blocat sau ați uitat parola. Cu toate acestea, ce faceți dacă ați uitat întrebarea de securitate Apple ID? Nu te teme. Pentru a reseta întrebarea dvs. de securitate Apple ID, iată pașii pe care trebuie să îi faceți.

Cum să vă resetați întrebarea de securitate Apple ID

  1. Trebuie să fi configurat un e-mail de salvare în prealabil. Dacă ați făcut acest lucru, conectați-vă la contul de e-mail respectiv.
  2. Accesați pagina de conectare a ID-ului Apple pe orice browser. Apoi conectați-vă. Pagina de conectare se află pe //appleid.apple.com
  3. Accesați secțiunea Securitate și confirmați dacă există un e-mail de salvare. Dacă nu, trebuie să adăugați unul. Apoi faceți clic pe Modificați întrebările pentru a continua. În fereastra pop-up care apare, faceți clic pe Resetare întrebări de securitate.
  4. Acum, verificați mesajele de e-mail de salvare. Ar trebui să vedeți un e-mail de la Apple despre resetarea uitării întrebărilor Apple ID Security. Faceți clic pe Resetați acum și veți fi redirecționați către pagina de conectare. Vi se va solicita ID-ul dvs. Apple. Conectați-vă când vi se solicită.
  5. După ce v-ați conectat, puteți crea un nou set de întrebări. După ce terminați, faceți clic pe Actualizați în partea de jos a ecranului.

Rețineți că, în unele cazuri, este posibil să fie necesar să contactați direct Apple pentru a reseta întrebările de securitate. Acest lucru se datorează faptului că este vorba despre o identitate personală. În acest caz, un reprezentant Apple va lucra cu dvs.

Recomandat
Lasă Un Comentariu