Principal » general » Cum blogul cel mai important din Africa cu privire la toate lucrurile mobile a fost excitat și deranjat de cititori în 2015

Cum blogul cel mai important din Africa cu privire la toate lucrurile mobile a fost excitat și deranjat de cititori în 2015

general : Cum blogul cel mai important din Africa cu privire la toate lucrurile mobile a fost excitat și deranjat de cititori în 2015

2015 a fost un an interesant pentru noi aici, la Mobility Arena. Suntem bucuroși să vă împărtășim datele din activitatea blogului nostru pe parcursul anului. În 2015, au existat 1.681 posturi noi, crescând totalul arhivelor publicate de Mobility Arena la 5.561 de posturi.

Cele mai importante postări pe care le vizualizăm pe parcursul anului sunt următoarele:

  1. Cum de a descărca / instala AppWorld pe telefonul smartphone BlackBerry din decembrie 2012
  2. Infinix Hot Note X551 Specificații martie 2015
  3. Cum să remediați eroarea "Aplicația nu este instalată" pe Androids iulie 2015
  4. TECNO Phantom 5 Specificații, caracteristici și preț septembrie 2015
  5. Descărcați și instalați aplicația Uber pe telefonul smartphone BlackBerry 10 din noiembrie 2014

Este uimitor cum un post din 2012 are în continuare coroana în 2015. BlackBerry are fanii, dar ... oh, bine. Și Phantom 5 al lui TECNO este în mod clar smartphone-ul iehat care a atras cel mai mult interesul pe Arena Mobility în 2015. Nota fierbinte a lui Infinix a fost în spatele ei.

Cel mai comentat pe post în timpul anului a fost Cum se utilizează GLO BIS pe Android. Da; oamenii caută un internet accesibil. Ce rețele vor merge pe această cerere în 2016? Stai puțin la pălăriile tale.

Ziua cea mai aglomerata a anului a fost 3 noiembrie, cu 7.026 de vizionari. Cel mai popular post din acea zi a fost De ce ar trebui să vă gândiți absolut să cumpărați un telefon Windows.

Am avut vizitatori din 220 de țări . Asta nu ar trebui să fie o surpriză. Ceea ce este surprinzător este că majoritatea au vizitat din Statele Unite. Hmmm. În spatele SUA a fost Nigeria.

Primii noștri comentatori pentru acest an au fost:

  1. Ehis: 581 comentarii
  2. 3rd World Techie: 558 de comentarii
  3. DonbenieL 499 de comentarii
  4. Noni: 462 de comentarii
  5. Femiblaze: 372 comentarii

Voi puteți vorbi șe! Ce. Dar te iubim așa. Îi iubim pe toți cititorii noștri și îi prețuim pe cei care își petrec timpul pentru a posta comentarii. De asemenea, apreciem partenerii și clienții noștri. Mulțumesc baieti! Datorită dvs., rămânem primul blog al Africii pentru toate lucrurile mobile.

Citiți și: 6 perspective mai interesante în piața smartphone-urilor din Nigeria (2015)

Sunt sigur că vorbesc pentru toată lumea pe echipa Mobility Arena când spun că a fost un an grozav aici. Am avut multe distracții de a face ceea ce știm și ne place să facem. Am lucrat și am revăzut scorurile de dispozitive minunate (mulțumesc, BlackBerry, Microsoft, Google, Jumia, TECNO, Infinix, Innjoo, ASUS, Lenovo, Prestigio și Xiaomi) că am iubit și am urât atât. Și traficul nostru continuă să crească. Ho ho ho! Așteptăm cu nerăbdare să vă încântați și să vă enervam și mai mult în 2016. Așa cum continuăm să spunem, nu vom opri muzica, așa că intrați pe ringul de dans. Trăiți MobilityArena.com!

Recomandat
Lasă Un Comentariu