Principal » recenzii generale » Hot Teen mare: Infinix Hot Note X551 Recenzie

Hot Teen mare: Infinix Hot Note X551 Recenzie

recenzii generale : Hot Teen mare: Infinix Hot Note X551 Recenzie

Torturat și tachinat ca Jim's Big Thing, Infinix Hot Note intră în bătăi ca un băiat mare, destinat să se potrivească în mâini mari, să alunece în buzunare mari, oferind în același timp la un preț accesibil. Acesta vine ca un upgrade meritat la Infinix Hot prin a veni cu un ecran mai mare, baterie mai mare, etc Dar este mai mare în mod necesar mai bine?

Privind caracteristicile sale cheie:

 • Afișaj HD IPS de 5, 5 inci, cu 720 × 1280 pixeli (320 PPI).
 • Android 4.4.2 Kitkat
 • Chipsetul MediaTek MT6592 cu procesor Cortex-A7 de 1.4GHz octa-core, GPU-ul Mali 450-MP și 1GB de memorie RAM.
 • Camera de focalizare automată de 8MP cu bliț LED, cu un număr de pixeli de 3840 x 2160 și înregistrare video de 1080p.
 • Cameră de 2MP frontală, cu număr de pixeli 1929 x 1080 pixeli și înregistrare video 480p.
 • Spațiu total de stocare de 16 GB (11 GB utilizabil).
 • Suport dual SIM, Atât Micro-SIM, cât și 3G.
 • Baterie de 4000mAh, nedemontabilă cu încărcare rapidă
 • Funcția de încărcare USB pentru alte dispozitive.

Dezavantaje principale

 • Camera frontală nu acoperă un unghi larg.
 • Cadrele frontale sunt prea mari
 • RAM de 2 GB aici ar fi fost mult mai apreciat.

Citiți specificațiile detaliate detaliate ale Infinix Hot Note, notele noastre Infinix Hot Note privind experiența, precum și Inbox Unboxing Hot Note.

Hardware și proiectare:

Corpul Infinix Hot Note este fabricat din plastic, cu muchii netede și rotunjite. Capacul din spate arata ca metalul, dar deschizandu-l, realizezi un material plastic subtire, care va avea nevoie de manevrare cu grija pentru a evita ruperea acestuia. Ramele din față sunt deosebit de mari, în comparație cu cele mai recente modele de telefoane. Ele ocupă prea mult spațiu. Infinix ar fi trebuit să facă grosimea cămășii din spate și să pună în aplicare cadre mult mai mici, dar după ce ne uităm la preț, nu putem cere mai mult. Partea dreaptă include butoanele de alimentare și volum. Bateria de 4000 mAh din spate este etanșată. În partea de sus este jackul pentru cască de 3, 5 mm, în timp ce portul de încărcare și microfonul se găsesc în partea de jos.

De asemenea, citiți: Premium Rush: Asus Zenfone 2 Review

Software și afișare:

Aici avem o versiune Android 4.4.2 KitKat, curățată și foarte asemănătoare cu cea din Infinix Hot. Există câteva gesturi de control încorporate în acest dispozitiv minunat, inclusiv:

 • Atingeți de două ori pentru a vă trezi.
 • Quick Start, care vă permite să deschideți anumite aplicații făcând gesturi pe ecran
 • Răspunzând răspunsul: Răspundeți la un apel mișcând mâinile peste senzor.
 • Modul inadvertențial pentru blocarea telefonului când acesta alunecă în buzunar și multe altele.

Depozitul de 16 GB încorporat este complet împărțit, ca de obicei, cu aproximativ 11 GB din acesta disponibil pentru utilizator.

Am observat că setările cele mai scăzute ale luminozității pentru acest dispozitiv sunt foarte slabe - atât de slabe încât nu puteți utiliza telefonul în aer liber. Aceasta este o modalitate bună de a economisi bateria și puteți să-l măriți ușor pentru a vă folosi cum doriți.

Pe o scară de la 1 la 10 aș evalua afișarea ca fiind 7. Rezoluția afișajului este de 720 × 1280 pixeli cu 320 PPI. Ca atare, fonturile sunt deosebit de mari pe acest telefon. Ecranul mare, clare face citirea și navigarea paginilor web destul de atrăgătoare pentru ochi.

Aparat foto:
Notă Infinix Hot Nota este livrată cu o cameră de 8MP care are o ieșire decentă. Imaginile sunt exact ceea ce v-ați aștepta de la o cameră foto tipică de 8MP - nu săracă și nu remarcabilă. Imaginile sunt ascuțite în zone bine luminate și puțin neclare în zonele întunecate. Software-ul aparatului foto este dotat cu o mulțime de caracteristici, dintre care unele pot fi activate în setări: diferite moduri de scenă, frumusețea feței, panorama, moduri multiple de unghi, plus cadre multiple pe care le puteți utiliza pentru a adăuga efecte capturilor imaginii. Există, de asemenea, împușcat Gest pentru a face fotografii atunci când faceți semn de mână de pace și de captare voce. Spune: "Capture" sau "Cheese" și se fixează.

Acest mobil are un shooter de 2MP în față, care are autoeficiente moderat bune. Sunt doar dezamăgit că nu acoperă un unghi larg. De fapt, se pare că niciun telefon Infinix nu are încă caracteristica.

De asemenea, citiți: Revizuirea mâinilor și galeria foto: TECNO Phantom 5

Multimedia:

Redarea muzicii este bună. Nu este sărac, dar nu excepțional, atât cu difuzoare externe, cât și cu căștile. Redarea video este, de asemenea, plăcută aici probabil datorită ecranului dulce de 5, 5 inch sau a duratei de viață lungă a bateriei. Avem radio FM aici, de asemenea, însoțit de înregistrarea FM în loc.

Performanţă:

Acum, la unul din locurile dulci ale acestui telefon. E rapid!! Procesorul octa-core a strălucit prin toate aplicațiile și jocurile pe care le-am încercat. Ridicarea mea Gionee M2 se simte acum atât de ciudat și de școală veche. Vedeți rezultatele testelor AnTuTu și Quadrant.

Avem un RAM de 1GB pentru multitasking, ceea ce nu este atât de rău, deși am fi apreciat dacă telefonul a avut un extra 1GB aici.

Durata de viata a bateriei:

Acesta este un punct de vânzare Infinix folosit pentru a face publicitate acestui telefon, așa că am pus-o la încercare și anunță cu bucurie că nu a dezamăgit. L-am încărcat complet la 100% și l-am folosit timp de două zile și jumătate înainte de a pleca. În acel moment, l-am folosit constant timp de 14 ore. 3G a fost activat de-a lungul timpului și toate gimmicks de economisire a energiei au fost dezactivate. Luminozitatea a fost stabilită la aproximativ 10%. Durata de viață a bateriei este excelentă! Cuplat cu funcțiile de economisire a energiei și cu modul de economisire a energiei, încorporate, puteți stoarce și mai mult timp din ea.

Ca și cum acest lucru nu este de ajuns, factura Infinix Hot Note plătește rapid! Este necesar să utilizați încărcătorul și cablul USB care se livrează împreună cu acesta pentru ca acesta să funcționeze. Încărcarea de la 3% la 100% a durat exact 2 ore, spre deosebire de Gionee M2 unde trebuie să așteptați aproape 4 ore pentru a obține o taxă completă. Subiecte superbe de la Infinix!

Diverse:

Cele două slot-uri SIM de pe InfNic Hot Note sunt activate și pot fi comutate de 3G. Claritatea apelurilor este în regulă. Navigarea pe Internet este destul de rapidă. Lumina de fundal pentru butoanele de navigație este absentă, dar cred că se poate face fără ea.

De asemenea, citiți: fMobi acum disponibil pentru Symbian S60 ediția a 5-a

Implicit, acest telefon poate fi folosit ca o bancă de alimentare, la fel ca Gionee M2. Am descoperit acest lucru în timp ce testez caracteristica USB OTG. Conectați-vă doar celelalte obiecte gadget în el pentru a le încărca de la acea baterie de 4.000mAh de carne.

Nu în ultimul rând, avem și o caracteristică minunată în setările numite Hot Knot. Am aflat că este o nouă modalitate de a partaja fișierele. Sperăm că vom întâlni un alt dispozitiv cu această caracteristică și îi vom lăsa o fugă.

Verdictul final:

Nota falsă Infinix reprezintă un adolescent mare. Acel boboc care intră în școală cu multă încredere, plin de înțelepciune, prăjiți cei mai buni copii și o invidie pentru semenii săi. În general, este un telefon excelent. Pe lângă câteva aspecte legate de design și memoria RAM de 1 GB, nu mai este nimic de neimaginat în legătură cu acest telefon. Acesta vă oferă o viață extraordinară a bateriei, o încărcare rapidă în care nu trebuie să așteptați vârsta de încărcare a telefonului și o performanță super rapidă.

Personal, sunt mutat de telefoane care oferă o viață excelentă a bateriei și de aceea folosesc Gionee M2. Întotdeauna spun:

"Nu există nicio diferență între o fată frumoasă fără creier și un telefon inteligent cu o durată lungă de viață a bateriei."

Acesta este un telefon în care sunt mulțumit de 8-). Dacă aveți nevoie de un telefon pe care îl puteți utiliza pentru a răsfoi, a citi o mulțime, pentru a vă juca fără probleme și pentru a vă bucura de filme fără să vă faceți griji în legătură cu starea bateriei, nu mai căutați.

Recomandat
Lasă Un Comentariu