Principal » auto general » Honda are o mașină de conducere auto: vedeți cum arată

Honda are o mașină de conducere auto: vedeți cum arată

auto general : Honda are o mașină de conducere auto: vedeți cum arată

La prima menționare a autoturismelor, ceea ce vine în minte este Tesla și poate eforturile Google în această direcție. Nimeni nu ar fi crezut că Honda lucrează, de asemenea, la un proiect similar. PCMAg ne-a oferit o prima privire la autoturismul Honda - Acura RLX.

Practic, masina are o multime de gizmos care ii permit sa opereze fara o intrare umana. Patul de testare (deasupra mașinii) este prevăzut cu camere, senzori și algoritmi AI. Mașina utilizează mai întâi un radar și lasere pentru a detecta eventualele obstacole rutiere. Camerele scanează obiectele pentru a verifica dacă sunt pietoni, mașini sau orice.

Aceasta este transmisă către mai multe procesoare GPU și CPU din interiorul mașinii, aceasta comandând apoi motorul să se oprească și direcționează asupra celui mai bun mod de evitare a obstacolului. Masina a fost supusă unor teste într-un parc abandonat din California, deoarece compania nu are încă un permis oficial de testare pe drumuri reale. Mai jos este un scurt videoclip al mașinii în acțiune.

Mulțumesc domnului EBK pentru trimiterea acestui mesaj

Recomandat
Lasă Un Comentariu