Principal » general » Site-urile de succes cu mare succes sunt scumpe

Site-urile de succes cu mare succes sunt scumpe

general : Site-urile de succes cu mare succes sunt scumpe

Știu că a existat această impresie că site-urile web sunt ieftine și că nu aveți nevoie de prea multe pentru a face afaceri pe internet. Am rulat câteva site-uri web de succes din 2004 și vă pot spune că este o minciună. Într-adevăr, este adevărat că pornirea este ieftină, dar nu puteți rula un site web de mare succes fără ca cheltuielile dvs. să crească.

Pe scară globală, Wikipedia este, fără îndoială, unul dintre cele mai de succes site-uri web din lume. Am citit în această dimineață că Wikipedia a cheltuit 27 de milioane în acest an. Wikipedia este singura organizație nonprofit din Top 40 de site-uri web din lume, care deservește 19 miliarde de vizualizări pe lună pe lună și se spune că operează pe un prag de buget comparativ cu toți ceilalți de pe această listă.

Site-urile de succes ale Nigeriei

La o scară mai locală, mă îndoiesc că mulți oameni au o idee bună despre costul de rulare a unui site cum ar fi MOBILITATEA. Sau Nairaland. Nu; nu este ieftin. Pe măsură ce site-urile web sunt mai reușite, creșterea traficului înseamnă un impact mai mare asupra serverului de găzduire. Ca atare, upgrade-urile de server trebuie să se facă din nou și din nou. Asta e bani. Mâinile tehnice mai experimentate trebuie să fie angajate sau contractate pentru a vă asigura că lucrurile se desfășoară fără probleme deoarece site-ul devine mai mare și poate mai complex. Alte costuri non-tehnice vor crește și ele.

Iar dacă aceste site-uri vor avea și mai mult succes, bugetele lor de funcționare trebuie să crească. Așa funcționează. Iată cum funcționează din nou: pornirea unui site web poate fi relativ ieftină, însă funcționarea unui site de succes nu este .

Recomandat
Lasă Un Comentariu