Principal » general » Smartphone-uri de ultimă generație și durata de viață a bateriei

Smartphone-uri de ultimă generație și durata de viață a bateriei

general : Smartphone-uri de ultimă generație și durata de viață a bateriei

În alegerea telefoanelor inteligente, durata de viață a bateriei ar trebui să fie un factor cheie pentru dvs. Care ar fi utilizarea unui computer mobil și a unui dispozitiv multi-media care se scurge din suc după doar câteva ore pe șosea sau în aer liber în general?

Acesta este motivul pentru care unul este lăsat întrebam când producătorii de produse scoate unul dintre acele cascadorii minte, cum ar fi punerea bateriilor de capacitate mică în smartphone-uri puternice.

Imaginați-vă un dispozitiv touchscreen de 3, 5 ", cu WiFi, GPS, HSDPA, capabilități și software multimedia uimitoare, camere uluitoare, toate susținute de o baterie de 950 mAh. Serios. Serio-frigging-ușor. Da, aceeași capacitate a bateriei ca și originalul Nokia N95, și știm cu toții cum a mers (citiți: a fost catastrofic), oh și N95 avea doar un ecran de 2.6 ", fără atingere.

Acestea au fost cuvintele lui Rita El Khoury, o contribuție la site-ul Symbian-Guru.com, în exprimarea frustrării sale în timp ce revizuiesc un model de pre-producție al viitoarei Sony Ericsson Satio.

Orice mai puțin de 1450 mAh pe un smartphone de ultimă generație care face totul, în special cei cu un touchscreen imens, camera de 5 megapixeli, HSDPA, Wi-fi și GPS, nu vor face.

În comparație, alte smartphone-uri de ultimă generație, cum ar fi Sony Ericsson Xperia X1 și Nokia E90, au atât o baterie de 1500 mAh, cât și o viață bună a bateriei.

Citiți Rita Sony Ericsson Satio Review - 7 lucruri pe care le urăsc.

Recomandat
Lasă Un Comentariu