Principal » cele mai bune oferte » Hexal Place lansează site-ul N80,000 și pachetul de identitate de brand pentru afaceri

Hexal Place lansează site-ul N80,000 și pachetul de identitate de brand pentru afaceri

cele mai bune oferte : Hexal Place lansează site-ul N80,000 și pachetul de identitate de brand pentru afaceri

Importanța site-urilor pentru întreprinderi nu poate fi subliniată, mici. Firmele mijlocii și mari care sunt interesate să își dezvolte brandurile trebuie să aibă o prezență online. Cu peste 89 de milioane de utilizatori zilnic activi de internet în Nigeria, există o oportunitate imensă pentru ca întreprinderile să prospere, fiind accesibile de către clienții vizați pe care doresc să le servească.

În aceste zile, oamenii folosesc internetul ca și când foloseau agenda telefonică. O căutare simplă de la Google este un potențial client care trebuie să știe totul despre organizația dvs. și despre serviciile oferite. Un site web oferă legitimitate afacerii dvs., vizibilitate și conducere generație, printre altele.

Hexal Place, o agenție Digital Media din Lagos, angajată să ajute companiile să se apropie de lumea lor, tocmai a lansat un design de site și un pachet de identitate de brand pentru întreprinderile mici și mijlocii .

Acest pachet va permite să vă abonați la preocupările de afaceri pentru a obține designul Logo-ului, numele de domeniu (.com.ng) cu o opțiune de upgrade, designul site-ului, cărțile de vizită, găzduirea unui site de 1 an, designul cu antet, e-mailurile de lucru profesionale, up și o suplimentare de 1 săptămână de sprijin suplimentar pentru doar N80, 000.

"Prezentăm acest pachet din cauza angajamentului nostru de a conecta întreprinderile la lumea lor oriunde și ori de câte ori sunt online. Internetul este o piață pe care fiecare afacere trebuie să o atingă, fie că este mică, medie sau mare. Rolul nostru este de a face acest lucru cât mai ușor și mai accesibil posibil pentru ei "- Olamide Egbayelo, șef strategist la HexalPlace.

Dacă nu aveți deja un site web și o identitate de brand pentru afacerea dvs., începeți-ne cu noi astăzi prin www.hexalplace.com/sme sau pur și simplu dați-ne un telefon 08123404756.

De asemenea, citiți: Acestea sunt cele mai bune televizoare HD pe care le pot cumpăra în 2018

Urmează Hexal Place pe:

  • Twitter: www.twitter.com/hexalplace
  • Facebook: www.facebook.com/hexalplace
  • Instagram: www.instagram.com/hexalplace
Recomandat
Lasă Un Comentariu