Principal » general » Iată cum puteți juca jocuri Android de pe PC

Iată cum puteți juca jocuri Android de pe PC

general : Iată cum puteți juca jocuri Android de pe PC

Un lucru pe care o mulțime de utilizatori Android le place să facă este să joace jocuri. Cu toate acestea, uneori este posibil să nu aveți ocazia să jucați jocuri pe telefonul dvs. Android. Iată o opțiune pentru dvs.: jucați jocuri Android pe PC! Este ușor să faceți acest lucru și există mai multe moduri de a face acest lucru. Iată modalități de a juca jocuri Android pe PC:

Bluestacks: sistemele de operare Android și Windows au aceeași funcție: acționează ca intermediari între software-ul dvs. și hardware-ul dvs. Cu toate acestea, acestea fac acest lucru în moduri diferite, ceea ce înseamnă că nu puteți rula o aplicație Android pe sistemul de operare Windows. Acolo Bluestacks vine. Bluestacks este un emulator, care se află pe partea superioară a sistemului de operare gazdă și rulează o versiune a sistemului de operare gazdă.

Rețineți că nu va funcționa întotdeauna. Emulatoarele, în general, sunt uimitoare în emularea Android pe Windows, dar există unele funcții pe care emulatorul dvs. nu le poate face. De exemplu, unele jocuri necesită cameră, dar unii emulatori nu pot folosi camera. Deci, tu o ai. Cea mai bună opțiune pe care o aveți este să jucați jocuri pe telefonul dvs. smartphone Android. Dar hei, Bluestacks promite 96% compatibilitate cu aplicațiile și 86% compatibilitate cu jocuri, așa că merită o încercare.

Iată ce puteți face: mergeți la Bluestacks.com și descărcați aplicația. Dați-i un spațiu pentru stocarea datelor, apoi permiteți-le să se instaleze. Asta e tot. Când lansezi Bluestacks pentru prima dată, vă va cere să permiteți utilizarea App Store. De asemenea, va trebui să furnizați detaliile contului dvs. Google. Când faceți acest lucru, puteți începe să jucați jocuri Android pe PC în fereastra Bluestacks.

De asemenea, citiți: Nigeria este cea mai rapidă creștere în publicitatea mobilă din Africa

Există o altă opțiune dacă nu doriți Bluestacks. Ai putea instala ARC Welder, care pune un runtime al aplicației în Chrome pe Windows, Mac OS X și Linux. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți fișierul APK al jocului dorit.

Recomandat
Lasă Un Comentariu