Principal » general » Aici este castigatorul castigatorului OUKITEL K6000 Plus al MobilityArena

Aici este castigatorul castigatorului OUKITEL K6000 Plus al MobilityArena

general : Aici este castigatorul castigatorului OUKITEL K6000 Plus al MobilityArena

A fost o lună interesantă aici la MobilityArena. August a fost o altă lună, iar acum suntem pregătiți cu numele câștigătorului nostru OUKITEL K6000 Plus Giveaway .

Am rulat mai multe cadouri pe MobilityArena.com de-a lungul anilor. Aceasta este prima dată când folosim un sistem care recompensează munca grea pură (fără factor de noroc) și trebuie să spun că a fost foarte interesant.

De la cei care au început de la început, dar s-au relaxat până în ultima săptămână, când s-au trezit pentru a încerca să recupereze timpul pierdut, celor care depindea de norocul pur și de favoarea divină, când regulile erau clare că oferta sa bazat pe sistem de recompensare, celor câteva persoane "inteligente" care au încercat să joc sistemul. Apoi au existat cei care nu respectă regulile și au fost activi fără să fie înregistrați.

Există mulți factori care influențează succesul și eșecul. Există, de asemenea, o gamă largă de comportamente și răspunsuri umane. Privind prin datele de la oferta noastra in curs de desfasurare este revelatoare.

În cele din urmă, oferta sa încheiat și este momentul să anunțăm numele persoanei care se duce acasă cu smartphone-ul OUKITEL K6000 Plus. El a muncit din greu de la începutul campaniei și a rămas consecvent. Și a câștigat mult mai multe Puncte Mobility decât oricine altcineva în joc (am mai mult decât atunci, dar nu mă califică). Deci cine este câștigătorul nostru de OUKITEL K6000 Plus?

* Drum roll *

OuKITEL K6000 Plus Câștigător al Giveaway

Este o mare plăcere să anunț că Araoye Gbadebo este câștigătoarea acestei dăruire . Felicitări. Ați jucat bine acest joc și meritați să câștigați. Iată cum Araiye a marcat împotriva celor mai apropiați concurenți ***:

  1. Araoye Gbadebo : 1, 233
  2. Deji : 544
  3. Kaylese Emele : 491
  4. Suleiman : 303
  5. Nwachukwu Augustina : 283
De asemenea, citiți: modelele Kylie Jenner Căștile de lux de la Apple

*** am exclus membrii echipei MobilityArena din această diagramă.

Araoye va primi un e-mail de la noi care îl felicită în mod oficial pentru victorie și comunică detalii despre cum să-și ridice pachetul de la noi. Felicitări lui Araoye.

Recomandat
Lasă Un Comentariu