Principal » general » Iată câteva sfaturi de securitate pentru iPhone

Iată câteva sfaturi de securitate pentru iPhone

general : Iată câteva sfaturi de securitate pentru iPhone

IPhone-ul este unul dintre cele mai sigure smartphone-uri disponibile. Cu toate acestea, nu doare niciodată să fie un pic mai atent cu securitatea dumneavoastră. Acest lucru este și mai important în zilele noastre, când hacking-ul și atacurile cibernetice au devenit foarte răspândite. Iată câteva sfaturi de securitate iPhone pe care să le urmați:

  1. Dezactivați accesul pe ecranul de blocare pentru anumite caracteristici și notificări. Nu toate aplicațiile dvs. trebuie să afișeze notificări atunci când ecranul este blocat. Asta e important. De exemplu, cineva ar putea să vă citească mesajele WhatsApp în timp ce ecranul dvs. este blocat. Prin urmare, trebuie să dezactivați accesul la ecranul de blocare pentru unele aplicații. Accesați Setări> atingeți ID-ul și codul de acces. Căutați secțiunea Permiteți accesul când este blocată și dezactivați-o pentru a răspunde prin mesajul Mesaj, Portofel, Astăzi și Vizualizare notificări.
  2. Utilizați iCloud Backup ori de câte ori dispozitivul dvs. este conectat la o sursă de alimentare și o rețea WiFi. Acest lucru ar păstra datele dvs. în siguranță în cazul în care telefonul dvs. se deteriorează sau trebuie să îl ștergeți. Accesați Setări> iCloud, apoi setați copiile de rezervă iCloud la Activat.
  3. Aveți întotdeauna un cod de trecere pe iPhone. De asemenea, cu cât este mai mare codul dvs. de acces, cu atât mai bine. Accesați Setări> Identificator TouchID și Cod parolă> Porniți codul de acces activat. Selectați Modificare parolă pentru a introduce șase cifre. De asemenea, puteți face codul dvs. de acces alfanumeric. Acest lucru face mai greu să ghicești.
  4. Utilizați autentificarea cu 2 factori pentru Apple ID / iCloud. Acesta este un nivel suplimentar de securitate iPhone. În cazul în care cineva reușește să-ți dau seama de parola ta, nu se va putea conecta la contul tău Apple fără autentificare.
  5. Activați Găsirea iPhone-ului meu. Acest lucru vă ajută să vă urmăriți iPhone-ul sau să îl blocați de la distanță dacă îl pierdeți. de asemenea, vă ajută să ștergeți conținutul dacă aveți nevoie. Accesați Setări> iCloud> Găsiți iPhone-ul meu și porniți-l.
  6. Nu jailbreak dispozitivul. Acest lucru ocolește o mulțime de caracteristici de securitate pe iPhone. De asemenea, înseamnă că puteți instala orice pe dispozitivul dvs., inclusiv amenințări potențiale. De asemenea, veți pierde garanția iPhone-ului dacă îl jailbreak.
  7. Asigurați-vă întotdeauna că versiunea dvs. iOS este actualizată. Acest lucru se datorează faptului că versiunile mai noi sunt lansate cu remedierile de eroare. Aceste remedii fac ca dispozitivul să fie mai sigur. Pentru a actualiza firmware-ul iOS, accesați Setări> Actualizare software. Apoi, dacă există o actualizare de sistem disponibilă, instalați-o.
  8. Faceți o verificare a confidențialității pe dispozitiv. Acest lucru este necesar deoarece uneori o aplicație încearcă să vă acceseze microfonul, locația și fotografiile, chiar dacă acestea nu au legătură cu funcția aplicațiilor. Trebuie să dezactivați accesul la aceste aplicații. Accesați Setări> Confidențialitate, apoi parcurgeți toate secțiunile și verificați aplicațiile care necesită acces la Camera, Microfon, Servicii de localizare etc. dacă credeți că oricare dintre ele nu ar trebui să aibă acces la aceste funcții, dezactivați-le.
De asemenea, citiți: Performance Face-off: TECNO Phantom 5 versus Xiaomi Mi 4

Când ați încercat toate aceste sfaturi, puteți fi siguri de securitatea iPhone-ului.

Recomandat
Lasă Un Comentariu