Principal » general » Ajutați-vă să monitorizați alegerile din 2011 utilizând telefonul

Ajutați-vă să monitorizați alegerile din 2011 utilizând telefonul

general : Ajutați-vă să monitorizați alegerile din 2011 utilizând telefonul

Declarația recentă a Inspectorului General al Poliției că nigerienii nu ar trebui să facă poze cu telefoanele mobile în timpul alegerilor din aprilie 2011 trebuie să fie un embarassment național. Dincolo de asta, miroase pur și simplu pește. Cum poate șeful poliției interzică instrumentele care ar trebui să ajute la punerea la dispoziție a unor informații utile pentru ca acesta să-și îndeplinească sarcina de a menține legea și ordinea într-un mod mai adecvat? Poate că există mai mult decât să întâlnească ochiul?

Egipt, Tunisia, Oricine?
Evenimente recente din țări precum Egipt și Tunisia au demonstrat puterea telefonului mobil modern. Când spunem că telefonul mobil este în mod superior superior PC-ului, nu parropem o noțiune greșită. Este adevărul - mereu, extrem de portabil și multifuncțional, foarte puține dispozitive ar fi putut să facă posibilă revoluțiile politice care au avut loc în acele națiuni.

Aici, în Nigeria, în timp ce nici o astfel de revoluție nu se desfășoară (încă), telefonul mobil va determina o nouă etapă a monitorizării electorale. Și niciun fel de directive din partea IG sau a oricui altcuiva din autoritate nu va opri acest lucru. Constituția acestei țări este clară în ceea ce privește libertatea cetățenilor și nimeni nu ar trebui să permită spusele IG să le împiedice să facă fotografii, să înregistreze videoclipuri și să trimită actualizări prin intermediul telefoanelor mobile de la cabinele de vot din întreaga țară.

Vă încurajăm să descărcați și să instalați aplicația ReVoDa pe telefoanele dvs. pentru a raporta informații detaliate despre întâmplările de la cabinele dvs. de votare.

ReVoDa permite alegătorilor să raporteze în calitate de observatori independenți ai cetățenilor de la unitățile de votare respective din Nigeria, înregistrându-se pentru a-și mapa numărul mobil, numele și numărul unității de vot în locații specifice. De asemenea, permite EiE Nigeria să trimită utilizatorilor înregistrați informații relevante despre procesul electoral. Puteți descărca aplicația ReVoDa.

De asemenea, citiți: Gionee M6S Plus Specificații: Are o baterie de 6, 020 mAh monstru

Dincolo de utilizarea ReVoDa, din noaptea de vineri, 1 aprilie, Mobility Nigeria va publica actualizări trimise de cititorii noștri de happening la secțiile de votare la nivel național. Veți putea să postați comentariile direct, să trimiteți poștă în poze și videoclipuri sau să trimiteți actualizările prin intermediul SMS-urilor de bază. Ideea este că aveți ocazia să utilizați puterea telefonului mobil pentru a ajuta lucrurile să se întâmple

Să facem să se întâmple!

Recomandat
Lasă Un Comentariu