Principal » general » Ajutor! Setarea e-mailului BlackBerry: Adresa sau parola de e-mail nevalidă

Ajutor! Setarea e-mailului BlackBerry: Adresa sau parola de e-mail nevalidă

general : Ajutor!  Setarea e-mailului BlackBerry: Adresa sau parola de e-mail nevalidă

Din ultima vineri, mă lupt cu configurarea e-mailului pe BlackBerry 9360 a tatălui. Rețineți că a folosit acest dispozitiv și același e-mail pe el de mai multe luni. Eu am fost cel care la pus pentru el și lucrurile au funcționat bine fără probleme. Până în ultima săptămână, când BlackBerry-ul ia anunțat că adresa de e-mail sau parola companiei sale este nevalidă.

De asemenea, mi se pare că am acces la contul de găzduire corporativă. Am verificat pentru a fi siguri că datele de conectare ale e-mailului au fost corecte. Încercați din nou instalarea: aceeași eroare. Am resetat parola și am încercat configurarea din nou: aceeași eroare. Am un coleg care încearcă să stabilească aceeași e-mail pe BlackBerry: aceeași eroare. Am introdus manual setările: aceeași eroare.

Cu toate acestea, pot intra pe aceeași adresă de e-mail prin intermediul webmail-ului. Am fost, de asemenea, posibilitatea de a seta același cont de e-mail pe Lumia 610 fără nici un fel de agitație și funcționează bine. Problema pare să fie strict pe BlackBerry. Rețineți că BIS funcționează bine pe dispozitiv. Sunt capabil să utilizez BlackBerry World și să actualizez aplicațiile, să utilizez BBM și alte aplicații conectate. Am fost, de asemenea, în măsură să configurați propriul meu e-mail personal pe 9360.

Există cineva care a întâlnit vreodată astfel de lucruri cu BlackBerry sau care are idee cum să-l rezolvi? Mulțumesc anticipat.

Recomandat
Lasă Un Comentariu