Principal » general » Heartbreak a Dataholic - Partea 2

Heartbreak a Dataholic - Partea 2

general : Heartbreak a Dataholic - Partea 2

Continuați de la prima parte. În această a doua parte, fac public o corespondență a unei scrisori pe care am scris-o dar nu mi-a trimis niciodată iubitul meu.

Pentru o vreme am devenit una dintre cuplurile pe care toată lumea le place să le urăsc. Știți pe cei pe care îi bateți, dar înșelați în secret. În tot acest timp dragostea noastră a crescut. M-ai imbunatatit de la doar 1 Golf Bravo la 5. Cand asta nu a fost de ajuns, ai soptit in urechile mele de un alt nivel. Mi-ai spus că dacă ți-aș da mai mult de la mine, m-ai mulțumi cu mai mult. Așa că am luat 10 și apoi 20. Am făcut tot ce ai propus.

R. Kelly a cântat o dată: "Când o femeie sa săturat, nu este nimic de făcut. Este ca și cum ai fi ieșit din dragoste. "În timp ce toate melodiile de dragoste îmi păreau capul, vreau doar să spun, renunț. Sunt doar confuz. S-ar putea suna. S-ar putea suna incoerent. Dar cu siguranță sunt înfrântă.

Încredere și consecvență sunt necesare într-o relație, așa că atunci când viteza mea a scăzut și am întâlnit pe alții cu viteze bune, am știut că ați ieșit la mine. Nu poți să-mi dai 42MB de dragoste dimineața și să-mi dai 16kb în după-amiaza. Mama nu se rotește așa. Când sa întâmplat acest lucru, ți-am atras atenția, ți-am trimis o notă și chiar ți-am sunat rudele în grija clienților. Am venit la sediul dvs. de birou în Wuse 2, nu v-am putut găsi. Rudele tale au avut atâtea scuze pentru tine și de ce nu erai în vârful jocului tău. După o lună de așteptare să vă schimbați și să vă întoarceți la mine, m-am întors la locul nostru original de întâlnire - Ceddi Plaza - să vă uit în jur, dar nu ați fost acolo. Oamenii de îngrijire a clienților se schimbaseră. Cei dulci, inteligenți au dispărut, iar oamenii care nu puteau obține un iPhone online erau la datorie.

De asemenea, citiți: Smile UnlimitedLite este acum disponibil pentru rezidenții Lagos

Încă m-am împotmolit ... încercat să nu-i ceară. Și sa plătit. Un bun prieten sa alăturat Forței Geek și, dintr-o dată, te-ai întors, angajamentul de 110%, totul a fost din nou roz. Am scos SIM-ul din E72 și l-am introdus în noua mea Pliris Blaze, folosind-o ca Hotspot. Totul a fost bine din nou, bomboane, bomboane, navigare prin lumină. Seara se plimba pe tweeting pe drum. Vizionarea videoclipurilor prostie pe YouTube fără tamponare. Se arată în public cu tine de partea mea.

Ați introdus rollovers, ceea ce a fost minunat! Dar chiar și asta a devenit abuziv. Sus și jos, și în jos și în sus, ai jucat cu inima mea. Uneori mi-ai luat datele; uneori ai răsturnat-o. Nu am fost niciodată sigur ce ai face de la o zi la alta. Credeam că ești interesant, spontan și imprevizibil, până când mi-a lovit-o: Dacă nu pot să depind de tine, atunci nu ar trebui să fiu implicat în tine.

Deci, care a fost paiul final? Mă voi întoarce cu mai multă poveste.

Recomandat
Lasă Un Comentariu