Principal » general » Înregistrare video HD pe telefonul Nokia E7

Înregistrare video HD pe telefonul Nokia E7

general : Înregistrare video HD pe telefonul Nokia E7


Nokia E7 poate fi un dispozitiv orientat spre afaceri și dispune doar de o cameră foto de 8 megapixeli cu focalizare deplină, dar nu vă lăsa să vă păcălești despre posibilitățile sale de înregistrare video. Acest mesager aluminiu elegant îmbină înregistrarea video HD care este clară și clară, iar captura audio este la fel de bună.

Camera E7 oferă stabilizare video și vă permite să măriți până la 3x în timp ce fotografiați rezoluția de 720p la 25 de cadre pe secundă, fără a pierde nici o calitate video. Aparatul Nokia E7 înregistrează în format MP4. Iată un clip dintr-o înregistrare video pe care am făcut-o în weekend.

Camera foto nu este atât de excelentă pentru fotografiile apropiate în lumină scăzută (vedeți imaginile persoanelor aflate sub baldachin), dar strălucește într-adevăr pentru distanțe de până la 2-3 metri în lumină clară (vedeți plantele și elementele în aer liber spre sfârșitul clipului). Aceasta arată ca o cameră excelentă pentru înregistrarea în aer liber. Textul de text de la capăt a fost adăugat pe dispozitivul însuși.

PS: Pentru a vedea calitatea videoclipului de mai jos, trebuie să vizualizați în 720p. Redarea începe imediat, faceți clic pe legenda "240p" sau "360p" și modificați-o la "720p HD" complet și apoi faceți clic pe opțiunea "ecran complet". Dacă este posibil, vizualizați pe ecran complet.

Recomandat
Lasă Un Comentariu