Principal » general » V-ați abonat la revista mobileRave?

V-ați abonat la revista mobileRave?

general : V-ați abonat la revista mobileRave?

Revista noastră mobileRave a generat o mulțime de buzunar înainte de lansarea sa și ne bucurăm să vă spunem că nu și-a pierdut aburul.

De când a devenit disponibil pe scară largă, am avut un număr destul de mare de cititori noi ai blogului nostru, care devin, de asemenea, obișnuiți. Ne-am gandit ca vom mai amesteca lucrurile putin mai mult si vom atrage mai multi oameni in distractie si entuziasm. Nu ratați, deoarece mobileRave va continua să se îmbunătățească.

O repornire rapidă: revista mobileRave este o publicație electronică trimestrială de 12 pagini, prezentând informații despre consumatori pe dispozitive și servicii mobile din Nigeria, inclusiv tarifele, planurile și setările de configurare a vocii, SMS-urilor și datelor. Ghidul nostru popular pentru utilizarea Internetului mobil în Nigeria este acum parte integrantă a mobileRave mag.

Pentru doar N2, 000 pe an (4 ediții), veți primi un pachet încărcat și veți ajuta să vă sprijiniți site-ul preferat de știri mobile. Ce mai astepti? Alăturați-vă acum clubului exclusiv prin abonarea la revista mobileRave.

Recomandat
Lasă Un Comentariu