Principal » general » Ați întâlnit pe cineva prin Social Media?

Ați întâlnit pe cineva prin Social Media?

general : Ați întâlnit pe cineva prin Social Media?

Am conturi pe o serie de platforme media sociale, printre care Twitter, Facebook, LinkedIn, Mobofree (unde sunt Partener de Dezvoltare pentru Nigeria), Tagged și, recent, Twoo. Eu nu sunt la fel de activ pe toate platformele, dar nu există nici o îndoială că activitatea mea cea mai mare este pe Twitter. Acolo, în general, îmi dau jos pantofii, relaxează-te și distrează-te. De asemenea, fac promovarea mărcii pentru mobilitate.

Sunt, de asemenea, conștient de mai multe site-uri de social media create pentru a vă întâlni oameni. M-am întrebat: Câți oameni am întâlnit cu adevărat prin intermediul rețelelor sociale? Cât de socială este mass-media socială? Îl conduc ca pe o realitate alternativă, unde pot să mă conștientizez de problemele acestei realități / lume sau chiar să convertesc unele dintre aceste conexiuni în contacte din lumea reală pentru a-mi îmbunătăți experiența din această lume?

Enabler sau realitate alternativă?
Auditul meu social media arată că am realizat o serie de conexiuni semnificative de la acele platforme care au fost transformate în contacte din lumea reală. Unii dintre noi s-au dezvoltat pentru a deveni foarte buni prieteni și / sau asociați de afaceri. Experiența mea în lumea reală a fost cu siguranță - și încă este - îmbunătățită prin transformarea unei alegeri a câtorva conexiuni social media în contacte din lumea reală, atât pentru interacțiunile de afaceri, cât și cu cele personale.

Acum, în cazul în care hiperele de Twitter sau Facebook sau orice altă astfel de platformă se estompează, cu siguranță voi rămâne conectat cu acei oameni, pe măsură ce interacționăm în mod regulat prin apeluri telefonice, SMS, IM, email și chiar întâlniți în persoană. Aceasta folosește mijloacele de socializare ca factor de acționare. Desigur, nu am probleme cu cineva care optează să o folosească altfel. Cu toții avem experiențe diferite și, prin urmare, nevoi diferite.

De asemenea, citiți: La puțin timp după ce am întrebat, Zinox anunță lansarea Windows și Android Tablets

Anonimitatea versus confidențialitate
Înțeleg că există persoane care, din motive de confidențialitate, rămân anonime în mediile sociale. Cred că învinge scopul. Adevărul este că, odată ce te afli acolo, nu ai prea multe de făcut pentru a rămâne anonim.

Cu toate acestea, puteți utiliza în continuare media sociale și păstrați un nivel bun de confidențialitate. Un exemplu este dacă îl utilizați pentru promovarea grupului sau a mărcii dvs. de afaceri, astfel încât mânerul și mesajele dvs. tweets să fie strict oficiale și impersonale.

Cum altfel?
Există și alte scenarii de utilizare care sunt semnificativ diferite de cele menționate mai sus?

Cum folosiți medii sociale? Ca agent sau ca o evadare? Vă rugăm să împărtășiți.

Recomandat
Lasă Un Comentariu