Principal » general » Ați actualizat vreodată firmware-ul unui non-smartphone?

Ați actualizat vreodată firmware-ul unui non-smartphone?

general : Ați actualizat vreodată firmware-ul unui non-smartphone?

Termenul "actualizare firmware" este de obicei menționat în ceea ce privește smartphone-urile. Poate că acest lucru se datorează faptului că singurele persoane care au grijă să actualizeze firmware-ul sunt tehnologia-savvy de tip - oameni care ar alege în mod natural un smartphone pe un telefon de zi cu zi.

În termeni de bază, firmware-ul telefonului este sistemul de operare (software) la care rulează telefonul.

Oricum, astăzi la birou, unul dintre noi a întâmpinat nevoia de a conecta un Nokia 3600 Slide la PC-ul său, iar când a făcut un balon pop-up la anunțat că există o actualizare disponibilă pentru dispozitivul său. Minuni! Techie așa cum era, nu dăduse nici un gând semnificativ să-și actualizeze Slide-ul 3600.

Din curiozitate, a continuat să actualizeze telefonul.

Când a fost inițiată actualizarea, Nokia Software Updater a revelat faptul că versiunea firmware a telefonului său a fost de 4.11, iar actualizarea actuală disponibilă a fost 7.23. Un astfel de spațiu ?!

Oricum, 13 minute și 36 de descărcări mai târziu, actualizarea a fost finalizată.

Deci, ce diferență a făcut actualizarea? Ehm ... încă nu suntem siguri. Nu am observat nimic încă. Dar trebuie să existe ceva ce se ascunde undeva. Vom juca și vom vedea dacă găsim ceva.

Ați actualizat vreodată un non-smartphone? Spune-ne despre asta.

Recomandat
Lasă Un Comentariu