Principal » general » Cu mâna pe Tecno T638

Cu mâna pe Tecno T638

general : Cu mâna pe Tecno T638

Acum două săptămâni, am avut ocazia să petrec ceva timp cu un buget mobil de la Tecno. T638 este un dispozitiv cu bara de bomboane, cu o tastatură QWERTY, și are un brand inconfundabil de branding. Opera Mini este inscripționată chiar sub tastatură, iar sigla Opera este imprimată pe spatele dispozitivului. Această atingere de culoare roșie este deasupra designului.

Iată o listă de specificații rapide pentru confortul dvs.:
- Hardware QWERTY
- Ecran TFT de 2, 3 "
- Dual SIM, Dual Standby
- Radio FM, MP3 / MP4 Player,
- Camera VGA cu bliț
- Bluetooth, USB 2.0
- Opera mini, Yahoo Messenger, Facebook, Twitter Preinstalat
- E-mail, Java App Loader

Opera de branding nu este doar make-up. Opera Mini este preinstalat în acest dispozitiv. Ideea este să furnizeze un telefon cu caracteristici low-cost care să ofere o navigare web la preț redus bazată pe tehnologia legendară de compresie a datelor de la Opera Mini. Acest brand de opera roșu este peste tot în interfața cu utilizatorul. Pretutindeni.

În plus față de Opera Mini, aveți instalat Yahoo Messenger, Facebook și Twitter. Asta face ca acesta să fie un dispozitiv gata pentru socializare.

În timpul utilizării, T638 se simte destul de rapid. Nu este prea mult în ceea ce privește aspectul ecranului pentru ca procesorul să împingă. Din câte vă pot spune, nu există o activitate multi-tasking aici. Nu că mă așteptam la orice. Pachetul de funcții este mai mult decât adecvat pentru clasa telefonului. Am avut doar mai puțin de o oră cu T638, așa că nu pot da conturi mai detaliate. Totuși, dispozitivul pare o afacere.

T638 costă în jurul valorii de N7, 000 o bucată.

Recomandat
Lasă Un Comentariu