Principal » general » Hands-on cu un Samsung Galax I9300

Hands-on cu un Samsung Galax I9300

general : Hands-on cu un Samsung Galax I9300

Acum două zile, cineva mi-a adus un telefon pentru a vă ajuta să configurați pentru acces la internet. Am vorbit mai devreme și a menționat că telefonul era un Samsung Galaxy S III. Cu toate acestea, când i-am dat instrucțiuni cu privire la modul de configurare, nu a reușit să-și găsească drumul. Deci, am fost de acord să mă uit. Îmi poți imagina sentimentele când am văzut pentru prima oară dispozitivul. Aruncati o privire:

Rețineți că eticheta spune "Galxay", nu Galaxy. Bineînțeles, designul și forma mi-au spus imediat că nu a fost elementul autentic. Aici a fost o clonă, pură și simplă. De asemenea, sa simțit mult mai greu decât Nokia 808 PureView, pe care aveam atunci în mână. S III autentic este mult mai ușoară decât 808.

Eticheta a menționat, de asemenea, că acest dispozitiv avea un afișaj "HD" de 4 inch. Este mult mai mic decât afișajul real S III. Iată lockscreen-ul, care arată foarte Samsung-ish.

Aici este desktop-ul, care are încă o asemănare puternică cu interfața utilizator TouchWiz a Samsung:

Există chiar și o bară de notificare derulantă, stil Android, dar cu un aspect diferit. De fapt, am atins imediat ecranul și am simțit calitatea slabă, asta a fost. Nu există nici o îndoială; aceasta a fost o clonă. Probabil chinez.

Înșelăciunea a fost expusă mai mult când am intrat în meniul aplicației. Aceste icoane .... tsk, tsk, tsk.

Aproape niciodata nu ma joc cu nici un mobil fara a petrece timp in browserul web. Când am lansat browser-ul pe aceasta ... acolo ...

Și când am încărcat MOBILITY.com.ng pe ea, oh, dragă Lawd! Ce versiune HTML suportă acest browser? 1.3?

Bineînțeles, când m-am săturat în meniul Setări, nicăieri nu era aproape de Android. Oh, plus acest Galxay i9300 este doar GPRS. O da. Nici măcar EDGE nu este prezent. Buhahahaha!

De asemenea, citiți: Fotografie: Ce părere aveți despre pașaportul BlackBerry?

Multifunctional? Nici unde să fie găsit. Și este și dual-SIM. Pun pariu că ați văzut deja cele două pictograme de pe bara superioară orizontală; dreapta?

Scourge of Clones

Problema telefoanelor false a fost cu noi de ani de zile. Fiți blocați în trafic la Opebi sau Ojota și aproape orice drum major din Lagos și cineva va merge până la tine pentru a vă oferi un telefon care arată în fiecare centimetru ca un Nokia N8. Dar nu vă lăsați păcăliți. Nu este. De regulă, prețul ar trebui să fie un acord, dar uneori oamenii par să nu înțeleagă cuvintele "Dacă sună prea bine pentru a fi adevărat, nu este adevărat".

Cum poate fi abordată această problemă? Ce pot face producătorii pentru a împiedica oamenii să împingă aceste clone pe piață? Care este rolul guvernului în acest caz?

Am întrebat cât de mult acest "Samsung Galxay i9300? a fost cumpărat. Răspunsul: N10, 000. Acolo te duci. Dacă nu aveți N90, 000 să vă distrați pe adevăratul Samsung Galaxy S III, dar doriți să trăiți într-un paradis nebun, cu doar N10, 000, puteți avea dual-SIM Galxay I9300.

Recomandat
Lasă Un Comentariu