Principal » general » Hands-on cu Pliris Blaze +

Hands-on cu Pliris Blaze +

general : Hands-on cu Pliris Blaze +

Ieri, am petrecut ceva timp cu Femi Alade, CEO și om de idei șef la PlirisMobile. El a venit împreună cu un model de pre-producție al lui Blaze + pentru mine să mă joc. Blaze + este smartphone-ul PlirisBlaze de ultima generatie si seamana cu un castigator. Alăturați-vă în timp ce examinăm acest dispozitiv interesant.

La prima vedere, Blaze + arată și se simte cu siguranță superior față de Blaze originală. Acesta este un smartphone bine construit.

Primul lucru pe care l-am verificat pe Blaze + este afișajul și am fost plăcut surprins. Ecranul capacitiv de 4, 3 inci este foarte receptiv și corespunde cu tot ce am văzut de la orice producător. Da; orice producător. Swiping-ul este un buton neted până la capăt.

Există o memorie internă de 2, 5 GB și există un slot de extensie microSD cu suport pentru carduri de stocare de până la 32 GB. PlirisMobile declară că livrează Blaze + cu o cartelă de 4 sau 8 GB.

Ca și predecesorul său, Blaze + este un dispozitiv dual activ SIM cu capabilități 3G disponibile pentru ambele SIM-uri. Funcționalitatea dual SIM funcționează prea bine. Există o baterie de 2200 mAh care oferă sucuri. Potrivit lui Femi Alade, Blaze + rulează pentru o zi întreagă, cu o conexiune 3G întotdeauna conectată, cu GPS activ, cu unele jocuri, printre activitățile telefonice obișnuite. Suna bine.

În timp ce modelul de pre-producție pe care l-am jucat cu Android 4.0.3 (ICS), mi sa spus că dispozitivul va fi livrat cu Gingerbread (2.3.6), din cauza anumitor probleme legate de funcționarea corectă a ICS. Nu am totuși toate detaliile tehnice, dar asta sunt informațiile pe care le am.

În ceea ce privește performanța, Blaze + rulează ca un campion. Tot ce am incercat a fost buna, inclusiv jocul Samurai Vengeance . Procesorul de 1.2GHz pare să se ocupe de tot fără stres în perioada în care aveam Blaze +.

De asemenea, citiți: LG PC Suite Sucks

Pentru iubitorii de cameraphone, aparatul Blaze + are o cameră de 8 megapixeli cu LED flash dual built. Nu am avut timp să-i dau o alergare, deși va trebui să așteptați revizuirea completă atunci când telefonul lovește piața.

concluzii
Pliris Blaze + este foarte promițătoare. Sunt cu siguranță încântat și aștept cu nerăbdare să văd asta în curând. Cu un preț de vânzare țintă de numai 40.000 de naira, acest lucru pare a fi un câștigător.

Recomandat
Lasă Un Comentariu