Principal » recenzii generale » Vizualizare manuală și fotografii: Wiko Sunset

Vizualizare manuală și fotografii: Wiko Sunset

recenzii generale : Vizualizare manuală și fotografii: Wiko Sunset

Ai auzit vreodată de Wiko? Este o companie franceză de producție a smartphone-urilor înființată în 2011 și care a devenit cea de-a doua mare marcă comercială de smartphone-uri din Franța. Mi-am luat mâinile pe unul dintre dispozitivele lor recent și m-am gândit să împărtășesc impresiile mele din timpul scurt pe care l-am avut cu el. Aceasta este și prima noastră revizuire Wiko de aici pe MobilityArena.com.

În casetă erau telefonul, fișa încărcătorului, cablul USB, manualele, setul cu cască audio, adaptoarele pentru cartelele nano și micro SIM, bateria și două capace de schimb (1 negru și 1 roșu).

Apusul Sunset este un sistem de operare Android de 4 inci, dual SIM, v4.4.2 (KitKat). Construcția sa este din material plastic și este dotată cu coperți posterioare schimbabile în culori diferite, astfel încât să puteți schimba aspectul în funcție de ocazie - dacă vă aflați într-un astfel de lucru. Iată ecranul de pornire când îl porniți:

Configurarea a fost netedă și ușoară și, de îndată ce a fost conectată la un hotspot, a apărut o notificare de actualizare a software-ului.

În câteva minute, dispozitivul a fost actualizat și rulează Wiko Sunset versiunea 2.12.2014. Nu am nici o idee ce schimbări a adus la masă, deoarece nu a existat un schimbător de informații. Poate că rezolvă erorile.

Sloturile duale SIM acceptă mini-SIM-uri (adică dimensiunea normală a cartelei SIM). În timpul funcționării, a funcționat conform așteptărilor unui dispozitiv din clasa sa. Funcționează bine, satisfăcând nevoile primilor clienți din lumea smartphone-urilor. Acesta este alimentat de un procesor dual core de 1, 3 GHz și de 512 MB de RAM. Memoria încorporată este de numai 4 GB, dar există un slot pentru cartelă microSD, astfel încât să îl puteți extinde cu carduri de până la 32 GB.

De asemenea, citiți: În cele din urmă, Web Hosting de calitate la un preț accesibil!

Geniștii răniți trebuie să înțeleagă că acest dispozitiv nu este vizat de ei. Nu este nimic spectaculos despre asta, dar din nou nu pare să eșueze în clasa sa. Din păcate, nu am avut timp să încerc camera de 2 megapixeli și alte caracteristici.

Iată mai multe fotografii pentru dvs.:

Apusul apus a intrat pe piață în noiembrie 2014 și în prezent se vinde în jurul valorii de N10, 500. Puteți trece prin specificațiile complete AICI.

Recomandat
Lasă Un Comentariu