Principal » general » Jumătate dintre smartphone-urile conectate în Nigeria sunt BlackBerry

Jumătate dintre smartphone-urile conectate în Nigeria sunt BlackBerry

general : Jumătate dintre smartphone-urile conectate în Nigeria sunt BlackBerry

La o conferință de presă susținută de RIM ieri, Robert Bose, directorul regional al directorului pentru Orientul Mijlociu și Africa, a vorbit despre modul în care face RIM în Africa și în special în Nigeria. El a declarat că, potrivit Informa, 2 milioane din cele 4 milioane de smartphone-uri conectate în Nigeria sunt smartphone-uri Blackberry. El a vorbit despre modul în care BlackBerry este smartphone-ul numărul unu în Africa în ansamblu și a subliniat modul în care accesul mobil deschide Africa și Nigerians în special la internet. El a spus că nigerienii sunt oameni BlackBerry, care își îndeplinesc nevoile sociale prin intermediul serviciului BBM.

Când a părăsit scena, Waldi Wepener, directorul regional al Europei de Est, Central și Africa de Vest, a susținut scena și a făcut anunțuri despre expansiunea RIM a prezenței sale locale în Nigeria. El a anunțat primul magazin de vânzare cu amănuntul oficial, în parteneriat cu SLOT Nigeria. De asemenea, a anunțat 60 de centre gratuite de upgrade din Nigeria, unde utilizatorii BB își pot lua dispozitivul și au software-ul actualizat gratuit.

O a doua fază de formare pentru dezvoltatori privind dezvoltarea pentru BlackBerry 10 a fost, de asemenea, anunțată la eveniment. În plus, a fost anunțat că RIM este partenerul tehnologic pentru Lagos Fashion Week.

Recomandat
Lasă Un Comentariu