Principal » general » Dacă Nokia a ales Android ...

Dacă Nokia a ales Android ...

general : Dacă Nokia a ales Android ...

Am citit un articol despre Android Autoritate intitulat Nici măcar Android nu poate salva Nokia. Nu sunt deloc de acord cu titlul din toate punctele de vedere, cred că este adevărat în anumite privințe.

Vedeți, când Nokia a anunțat că trebuiau să treacă de la Symbian la Windows Phone ca sistem principal de operare, ca mulți alți fani de lungă durată, am fost cumva dezamăgit.

La acea vreme, Nokia tocmai a lansat N9 fantastic pe baza de Meego cu forma super-sexy de policarbonat. Chiar dacă modelul N9 a anunțat o nouă modificare a designului, Nokia la omorât practic la sosire, anunțând că nu intenționează să împingă dispozitivul la nivel global.

Articolul AndroidAuthority.com rezumă cum, poate cum ar fi fost, lucrurile ar fi jucat dacă Nokia ar fi luat drumul verde în locul căii albastre.

2012 a sosit și Nokia a sosit cu un procesor quad core; împachetând un obiectiv Carl Zeiss de 8MP. Nokia a anunțat, de asemenea, Nokia Pureview - o fiară de 41MP, quad core, pe care nici Samsung, nici HTC nici nu a venit să o creeze. Utilizatorii de dispozitive Android câștigă o întreagă lume de acces la aplicații prin intermediul Magazinului Google Play. În acel moment, Elop a transformat compania de la roșu în grămezi și grămezi de bani verzi. Nokia deține, de asemenea, titlul de producător cu cele mai mobile dispozitive livrate împreună cu Samsung la o secundă apropiată. Nokia continuă să preseze HTC pentru a continua să cuprindă căștile Beats Audio cu dispozitivele lor, în timp ce lansează noua lor gamă de dispozitive Nokia XpressMusic.

Și, de asemenea, citatul următor se referă la motivul pentru care Nokia a dat pentru că nu a mers pe ruta Android, ceea ce a fost că ei ar lupta să se diferențieze.

Nokia s-ar fi diferențiat cu succes de celelalte telefoane din segment - absolut! Hardware-ul lor superior ar străluci și le-ar pune mai departe în fața HTC și, eventual, le va permite să lupte împotriva capului Samsung.

Asta nu sa întâmplat și Android va fi prea târziu.

Asta ar fi răspândirea focului.

Tu ce crezi? Credeți că ar fi fost mai bine dacă Nokia ar fi ales Android în loc de Windows Phone?

De asemenea, citiți: My Galaxy S II Icewave Review Sandwich
Recomandat
Lasă Un Comentariu