Principal » general » Îngrijirea clienților GSM: o evaluare

Îngrijirea clienților GSM: o evaluare

general : Îngrijirea clienților GSM: o evaluare

Îngrijirea clienților pentru mine este probabil cea mai mare componentă a livrării de servicii. Ca atare, m-am angajat într-o călătorie pentru a evalua noul participant în faza GSM, măsurând competența Etisalat în furnizarea de servicii clienților în contextul practicilor predominante din industrie.

Va fi corect să le evaluăm atât de repede? Este posibil să nu fie o comparație corectă, deoarece ei nu au baza de clienți a celorlalți (mii față de milioane), dar o voi da o lovitură.

Înainte de intrarea în Etisalat, am marcat Glo cel mai mare dintre cele trei (care nu este oricum așa de mare). Nu am scoruri specifice, dar sa bazat pe evaluarea mea privind timpul de răspuns, calitatea răspunsului și curtoazia.

Trecerea la grija clienților pentru toate cele trei rețele anterioare este un coșmar pentru a spune cel puțin. De obicei, mă rog să nu ai nici un motiv să le contactezi, dar uneori se întâmplă inevitabil, cum ar fi supra-zgârierea cărților de reîncărcare greșite.

Am ajuns doar la Glo 121 o dată în timpul zilei și asta a fost după aproape 50 de cadrane. Toate celelalte ocazii prin care am trecut au fost în mijlocul nopții! După ce am terminat de fiecare dată, am fost pus în așteptare pentru o medie de 15 minute. Calitatea răspunsului a fost corectă, dar îmi amintesc când o dată am sunat să întreb despre un anunț în ziare și îngrijirea clienților au spus că nu știu nimic despre asta. Dar curtoazia era destul de bună.

Am inceput cu Glo, pentru ca pur si simplu nu am ajuns niciodata la MTN pe 180 si pe Zain la 111. Dupa numirea 180 si apasarea numarului pentru a ma pune in CC, conexiunea esueaza. La fel și pentru Zain.

De asemenea, citiți: Glo Biiiig Dash a întrerupt

Înapoi la Etisalat, numirea a 200 a fost o briză. A trecut prin primul meu cadran și a fost trimis la reprezentantul Customer Care într-o medie de 3 minute și 30 de secunde în cele 3 ocazii pe care le-am sunat.

Răspunsurile au fost bune, dar în special din manual și erau detalii pe care le știam deja de pe site-ul lor. Am facut o ancheta despre unele produse pe site-ul lor si reprezentantul a fost destul de bun sa-mi spuna ca nu a stiut si a facut un efort pentru a obtine informatiile de la un supraveghetor. Ea era plină de scuze când informația nu era disponibilă și mi-a cerut politicos să-mi sun mai târziu.

În ansamblu, ar putea fi un pic prea devreme, dar eu evaluez Etisalat înalt pe serviciile lor de Customer Care cu Glo secundă și MTN & Zain se luptă pentru punctul de jos abisal.

Recomandat
Lasă Un Comentariu