Principal » general » Gridul este global

Gridul este global

general : Gridul este global

Gridul, rețeaua socială mobilă Vodacom, a devenit globală. După lansările de succes de anul trecut, în Nigeria și Tanzania, de astăzi, oamenii de pretutindeni pot accesa serviciul său unic, oferind caracteristici mobile de chat și de partajare a conținutului.

Până în prezent cei doi milioane de membri existenți ai rețelei - în Africa de Sud, Nigeria și Tanzania - puteau doar să vorbească și să facă schimb de conținut cu alți membri ai rețelei din propria țară. Membrii ar putea, de asemenea, să vorbească cu Google Talk, MSN Messenger și Yahoo! Mesajele Messenger de la The Grid.

Cu noua versiune, membrii rețelei - indiferent de operatorul de țară sau de rețea - pot deveni prieteni, pot vorbi unul cu celălalt sau pot partaja, evalua și comenta fotografii și videoclipuri postate de comunitate.

Gridul a fost inițial lansat în Africa de Sud în 2008 și de atunci sa dezvoltat într-una dintre cele mai importante rețele sociale din Africa de Sud. În 2009, Gridul a lansat atât în ​​Tanzania, cât și în Nigeria - atât în ​​curs de dezvoltare, cât și în țările africane cu trafic intens de trafic web.

Expansiunea internațională va face posibil ca oricine cu un telefon mobil să se înscrie și să se alăture rețelei sociale - fără costuri de abonament. Operațiunile se vor desfășura în Africa de Sud cu infrastructura găzduită local de Vodacom Business în Centrul de date Midrand.

Spune Phillip Boshielo, șef executiv la Vodacom Ventures: "Această lansare internațională reprezintă încă o altă etapă importantă în dezvoltarea rețelei The Grid ca o rețea socială lider. Este, de asemenea, o piatră de hotar pe care sunt deosebit de mândră. Realizând disponibilitatea Grid-ului pentru toți cei de pretutindeni, vom profita de toată puterea web-ului mobil pentru a crea un loc de întâlnire cu adevărat global ".

Citiți și: alimentați laptopul în mașină cu ajutorul adaptorului de mașină Xantrex Xpower

Gridul poate fi accesat prin site-ul său mobi la //wap.thegrid.co.za. Calitatea de membru este gratuită, iar membrii plătesc numai tarifele standard de date furnizorului de servicii.

Recomandat
Lasă Un Comentariu