Principal » general » Grassul arată întotdeauna mai verde pe partea cealaltă - o privire la Blackberry

Grassul arată întotdeauna mai verde pe partea cealaltă - o privire la Blackberry

general : Grassul arată întotdeauna mai verde pe partea cealaltă - o privire la Blackberry

În acest articol "pășune mai ecologică", mă uit la una dintre vechile sisteme de operare mobile Guard, Blackberry. Există o nebunie curentă despre Blackberry în jurul valorii de aici, dar mulți utilizatori, în mod previzibil, nu se gândesc la nevoile lor înainte de a obține unul.

Rețineți că am detaliat deja punctele forte ale programului Blackberry în articolul meu anterioară, Ce este atât de special în ceea ce privește BlackBerry, deci dacă doriți informații despre asta, știți unde să căutați.

Dar un dispozitiv BlackBerry poate să nu fie ceea ce aveți nevoie, doar dacă aveți timp să vă uitați la nevoile dvs. Voi dezvălui un anumit scenariu care ilustrează când să nu cumpere un Blackberry.

Un prieten de familie al nostru a primit un cadou BlackBerry Bold recent. Desigur, suntem cu toții încântați de cadouri! Captura a fost, ea este independentă a avut un buget lunar maxim de N5, 000 pentru acces la internet - atât pe telefon și pentru tethering.

Având un BlackBerry a însemnat că nu poate respecta acel buget. Un abonament lunar Blackberry costă N4.700, iar abonamentele BB pe rețelele de aici nu acoperă legarea la un PC. Utilizatorii sunt facturați în afara abonamentelor. De obicei, facturarea se bazează pe utilizarea datelor, adică pe Kb.

În prima săptămână singură, ea a cheltuit peste N3, 000 pe timp de antenă suplimentar pentru legare. Părerea dvs. este la fel de bună ca a mea cât de mare ar fi cheltuielile sale lunare de internet. Îmi pot imagina cât de mult ar trebui să încarce pentru a descărca un fișier de 44MB sau 200MB.

Punct:
Un dispozitiv Blackberry și abonament este bun pentru dvs. deja aveți abonamente separate la domiciliu și / sau la birou. Dacă sunteți la un buget, utilizarea unui dispozitiv Blackberry nu ar trebui să fie în radarul dvs.

De asemenea, citiți: YouTube Music în curând pentru a permite ascultarea offline

Din nou, acest lucru face ca Blackberry OS sau un dispozitiv Blackberry inutil? Nu. Nu ignora faptele când îți cheltuiești banii câștigați cu greu. Costurile de funcționare sunt de obicei mai importante decât costurile de achiziție, iar dacă fluxul de numerar reprezintă o problemă pentru dvs., o anumită obiectivitate vă va ajuta să luați o decizie cu privire la ce smartphone să obțineți.

Iarba nu este necesara mai verde pe cealalta parte.

Recomandat
Lasă Un Comentariu