Principal » general » Trebuie să aveți QWERTY - preferința dvs.?

Trebuie să aveți QWERTY - preferința dvs.?

general : Trebuie să aveți QWERTY - preferința dvs.?

Acest lucru este valabil pentru toți cei care găsesc o tastatură QWERTY esențială pe dispozitivele mobile - indiferent dacă aceste dispozitive sunt telefoane inteligente sau telefoane cu funcții.

Unele tastaturi touchscreen QWERTY, cum ar fi cele de pe iPhone și Samsung Jet, au introdus un nou nivel de utilizare a tastaturilor touchscreen. QWERTY pe ecran sunt din ce în ce mai utilizabile.

Dar fiecare opțiune are argumentele sale pro și contra. De exemplu, QWERTY hardware-ul adaugă grosimea, masa și greutatea dispozitivului, fără a mai menționa reducerea zonei disponibile pentru afișare (cu excepția tastaturii slider, cum ar fi cea de pe Sony Ericsson Xperia X1).

Tastatura touchscreen nu este la fel de tactilă, chiar și cu feedback haptic implementat. Trebuie să menționăm că un ecran tactil ușurează și un dispozitiv mai fragil.

Există argumente pro și contra de ambele părți, și nu pare că nici una dintre părți va câștiga războiul. Întrebarea este: "Care este preferința dvs. - tastatură hardware sau touchscreen QWERTY? Ce anunță preferințele dvs.? "

Recomandat
Lasă Un Comentariu