Principal » auto general » Gorilla Glass vine în curând în mașina ta

Gorilla Glass vine în curând în mașina ta

auto general : Gorilla Glass vine în curând în mașina ta

Imaginați-vă acest lucru: Vă parcați mașina într-un cartier și ieșiți. Câteva momente mai târziu, unii copii care se joacă cu pietre aruncă o lovitură. Gbim: șuieră prin aer, lovește parbrizul mașinii tale și se zbate. O suprafață mică de fisuri. Ai șocuri. Poate chiar furie. Dar dacă ar fi posibil să folosim sticla Gorilla în mașini?

După lansarea recentă a sticlei Gorilla pentru îmbrăcăminte, și a unei sticle Gorilla mai dure 5, Corning a anunțat Gorilla Glass pentru autoturisme.

Iată caracteristicile pe care le pretinde că Sticla Gorilla pentru mașini oferă:

  • Noul sticlă este cu o treime mai ușoară în comparație cu sticla utilizată pentru ferestrele mașinilor convenționale. Greutatea redusă contribuie la o mai bună eficiență a consumului de carburant, la o accelerare mai bună a mașinii, la o manevrare și la o performanță de frânare.
  • Noul geam este de două ori mai dur decât sticla convențională; acest lucru se traduce în până la 50% mai puține crăpături și înlocuiri ale parbrizului.
  • Gorila Glass for Automotive oferă o claritate optică îmbunătățită și sensibilitate la atingere de trei ori. Este folosit și pe tabloul de bord.

La CES 2017, Corning a dezvăluit prima mașină concepută pentru sticlă, automobilul Ford GT. Ford GT este, de asemenea, o mașină care are mai multe linii de cod decât un avion de luptă avansată. Autovehiculul are acest nou geam din sticlă securizată pe parbriz, trapă și lumini, precum și pe bordul cu bord lung. Masina sport Ford GT este prima mașină de producție care are Corning Gorilla Glass. Ne putem aștepta să vedem mai multe mașini în viitor.

Este merită banii suplimentari?

Există un număr destul de mare de persoane care au avut experiențe nefavorabile cu afișajele smartphone-urilor, în ciuda prezenței sticlei Gorilla. Poate că astfel de oameni pun la îndoială valoarea reală a sticlei Gorilla pe mașini. Credeți că această evoluție va face diferența semnificativă pe mașini? Desigur, punerea geamului Gorilla într-o mașină va crește prețul de vânzare al mașinii. Credeți că merită să câștigați extra-dolarul pe care trebuie să-l plătiți?

De asemenea, citiți: Opera Mini merge pe telefoanele Windows Mobile

PS : Ați observat cum se extind tehnologiile implementate pe mobil pe automobile, case și alte domenii? Acest lucru evidențiază încă o dată cât de repede este mobilul revoluționar.

Sursă

Recomandat
Lasă Un Comentariu