Principal » general » Google Search Lite pentru a lansa în locuri cu rețea slabă

Google Search Lite pentru a lansa în locuri cu rețea slabă

general : Google Search Lite pentru a lansa în locuri cu rețea slabă

Căutarea Google este aproape cel mai mare motor de căutare de pe acum. Cu toate acestea, există câteva locuri în care pur și simplu nu ajunge, care includ locuri greu accesibile și locuri cu conexiuni slabe la internet. Ca urmare a acestui fapt, Google a început să testeze o versiune ușoară a aplicației sale de căutare pentru astfel de locuri. Această aplicație este cunoscută sub numele de Search Lite, iar acum este disponibilă numai pentru descărcare în Magazin Play din Indonezia.

Căutare Lite are în mare parte același lucru ca și aplicația de căutare mai mare. Practic, utilizatorii pot căuta lucruri fie prin scriere, fie prin vorbire. De asemenea, Search Lite are o funcție de traducere, o secțiune Google News și informații locale. Principala diferență dintre Search și Search Lite este că, în timp ce Căutare are diverse animații în timp ce derulați, Search Lite înlocuiește aceste animații cu o grilă de pictograme.

O altă diferență este în modul în care și când Search Lite utilizează date. Cel mai probabil, aplicația nu va folosi prea multe date, astfel încât permite utilizatorilor cu o lățime de bandă mică să poată face lucruri similare pe care le-ar face cineva dintr-o țară cu internet de mare viteză.

Ne amintim că acest lucru este similar cu modul în care Google a creat și testat YouTube Go. Aceasta este o versiune ușoară a aplicației YouTube, pe care compania anul trecut a testat-o ​​în India.

În plus, Google a lucrat la o versiune cu date reduse a platformei principale Android. Această versiune de Android, cunoscută sub numele de Android Go, a fost anunțată la conferința de dezvoltatori I / O. Toate acestea fac parte din efortul companiei de a ajunge la următorii miliarde de utilizatori. Acesta a fost un obiectiv major al CEO-ului Google Sundar Pichai, iar acum se pare că Google a ajuns un pas mai aproape de atingerea acestuia. Sperăm că această aplicație se va dovedi a fi un succes și sperăm că va fi lansată în curând. Știm cu toții de locurile în care această aplicație, împreună cu alte aventuri pe care compania le-a experimentat.

De asemenea, citiți: Acum puteți distribui videoclipuri YouTube fără a părăsi aplicația

Sursă

Recomandat
Lasă Un Comentariu