Principal » general » Google va lansa sistemul de operare Chrome mult anticipat până în trimestrul IV 2010

Google va lansa sistemul de operare Chrome mult anticipat până în trimestrul IV 2010

general : Google va lansa sistemul de operare Chrome mult anticipat până în trimestrul IV 2010

Da, este oficial acum; sistemul de operare Chrome foarte bine promovat va fi lansat producătorilor și în sălbăticie în jurul trimestrului al patrulea al acestui an. Vicepreședintele Google, Sundar Pichai, a anunțat acest lucru la forumul COMPUTEX Cloud Computing. Acest forum de computere Cloud a inclus directori de la Google, ARM și Quanta Computers.

Sistemul de operare Chrome va fi conceput inițial pentru a funcționa pe laptop-uri și alte dispozitive mobile, mai degrabă decât pe laptop-uri desktop și Notebook. Se așteaptă ca acesta să concureze cu Microsoft Windows 7, precum și cu alte sisteme de operare.

Certificarea de către companie este menită să asigure producătorilor de hardware crearea unui dispozitiv de calitate pentru utilizatori. Sistemul de operare Chrome va limita anumite particularizări, cum ar fi interfețele utilizatorilor, pentru a susține o singură experiență de utilizator în toate sistemele lor. Acest lucru este similar cu ceea ce face Microsoft cu telefonul Windows 7.

Magazinul de aplicații web Chrome se va deschide în același timp, astfel încât persoanele fizice să poată descărca aplicații web care pot fi apoi instalate pe dispozitivul Chrome. " Pentru sistemul de operare Chrome, ne concentrăm pe laptop-uri pentru acest an ", a declarat vicepreședintele Google la Computex.

Desigur, știrile sunt binevenite, văzând că una dintre caracteristicile sistemului de operare Chrome este viteza. Comparativ cu Windows 7, care durează câteva minute până la încărcare, Chrome este așteptat să se încarce în câteva secunde. Sistemul de operare în sine este rar și se va baza foarte mult pe cloud computing și aplicațiile web, și astfel pune problema dacă sistemul de operare Chrome nu va concura cu sistemul de operare Google Android. Așa cum este acum, puteți vedea Android care rulează pe dispozitive mobile, inclusiv telefoane, tablete computere și chiar laptop-uri. Cu alte cuvinte, Chrome și Android vor lupta pentru aceeași nișă.

De asemenea, citiți: BlackBerry nu va face smartphone-uri Buget

Când a fost întrebat aceste întrebări pertinente despre dezbaterea Chrome vs. Android, dl. Pichai a spus că "furnizarea de platforme open source va permite pieței să determine cea mai bună determinare a sistemului de operare care va funcționa cel mai bine pe piața de masă ". Android a decolat în serios; va fi interesant să vedem cum se va dezvolta Chrome OS.

Pentru moment, vom aștepta și vom vedea dacă sistemul de operare Chrome va oferi Microsoft sau Apple o adevărată provocare atunci când devine disponibil în al patrulea trimestru al acestui an.

Recomandat
Lasă Un Comentariu