Principal » general » Google Nexus 7 (2012) Revizuire: Darn Best Android Tablet Ever

Google Nexus 7 (2012) Revizuire: Darn Best Android Tablet Ever

general : Google Nexus 7 (2012) Revizuire: Darn Best Android Tablet Ever

Aceasta este cea mai scurtă recenzie pe care am scris-o vreodată. Motivul pentru aceasta este simplu: atunci când un dispozitiv este atât de bun, multe cuvinte nu sunt necesare pentru ao descrie.

In rezumat: Asus Google Nexus 7 (2012) este cel mai bun PC tablet PC-ul pe care l-am tratat vreodata. Se pare și se simte premium, este rapid în uz și este o afacere pentru prețul său.

Sincer, nu mai este nimic de spus despre Nexus 7. Este atât de bine că m-am îndrăgostit de ea imediat. Este într-adevăr bună.

Singurele accesorii din cutie sunt un cablu USB și un adaptor de alimentare. Pentru preț, nu am probleme cu asta. Una dintre privirile foarte plăcute adăugate la tabletă sunt sfaturile de utilizare grafice care sunt prezentate atunci când porniți pentru prima oară Nexus 7. Textul și indicatorii vă vor ghida în modul de utilizare a dispozitivului.

Nexus 7 funcționează în modul portret în mod implicit, dar îl puteți utiliza în peisaj sau puteți comuta automat între cele două.

Afișajul este clar și precis. Totul arată bine. Totul, fie că este vorba de navigarea pe Internet, de vizualizarea imaginilor, de citirea documentelor sau de vizionarea videoclipurilor.

Android 4.1.1 Jelly Bean este netedă și arată mai bine decât Ice Cream Sandwich. De asemenea, este mult mai potrivit pentru utilizarea comprimatelor. Există o vizualizare divizată pentru o mulțime de aplicații, deși nu este încă pe Twitter și pe Facebook.

Totul funcționează așa cum ar trebui. Pentru prima dată, un dispozitiv Android nu se simte lagut pentru mine.

Nexus 7 este numai WiFi, deci aveți nevoie de un hotspot pentru a vă face cât mai bine. Desigur, există conectivitate Bluetooth.

De asemenea, citiți: Adobe Photoshop Mix pentru iPad

Chrome este browserul web implicit pe Nexus 7 și este rapid și performant. Nu mi-a plăcut vechiul browser implicit Android Android. Chrome se simte mai ușor, este mai rapid și arată mai subțire. De asemenea, scorurile sunt mult mai bune în testele HTML5. Vechiul browser Android 4.0 înregistrează 280 de puncte, în timp ce această versiune de Chrome scor 369 în HTML5Test.

Orice puncte slabe?
Deci, sunt absolut îndrăgostit de Nexus 7. Are niște spoturi sau puncte slabe? Da; dar sunt iertați.

Redarea muzicii nu este de top pe acest dispozitiv, atât în ​​ceea ce privește volumul și calitatea. Nu există, de asemenea, nici un programator de vizualizări sau editor editat de Office, ci o călătorie rapidă în Magazin Play și o descărcare ulterioară, o problemă rezolvată. De asemenea, Nexus 7 are doar două porturi - un port de 3, 5 mm și un port microUSB. Asta e. Nu port HDMI sau altceva.

Acestea sunt despre singurele probleme pe care le am cu Nexus 7.

concluzii
Nu; Nu intru în specificații și toate astea. Nu contează cât de multă RAM și ce procesor rulează Nexus 7, deoarece rulează bine. Cui îi pasă de aceste specificații?

Ți-am spus că Nexus 7 este cel mai bun comprimat pe care l-am tratat vreodată? Acum, du-te. Sfârșitul revizuirii.

PS: Vă mulțumim pentru @scartag pentru unitatea de împrumut. Am încercat să-i fac o minciună pentru a-i spune să nu-și întoarcă Nexus 7. Susțineți-vă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu