Principal » general » Google, Microsoft, Uber, Apple denunță interdicția de imigrare în SUA

Google, Microsoft, Uber, Apple denunță interdicția de imigrare în SUA

general : Google, Microsoft, Uber, Apple denunță interdicția de imigrare în SUA

Probabil ați auzit despre interdicția de imigrare a președintelui Donald Trump în Statele Unite. Ei bine, aici este chestia: interdicția nu stă bine cu milioane de oameni. De fapt, a declanșat proteste în toate statele. Industria tehnologică este un sector important pe care această interdicție a imigrației din SUA le afectează. Părțile vătămate au vorbit împotriva interdicției.

Iată câteva informații despre modul în care interdicția de imigrare afectează companiile de tehnologie. Luați Google de exemplu. Google este una dintre cele mai mari companii de tehnologie din lume și are angajați din întreaga lume. Această interdicție ar afecta negativ membrii forței de muncă care nu sunt cetățeni americani, deoarece ar însemna că trebuie să plece. Este de la sine înțeles că acest lucru ar afecta grav operațiunile Google, nu numai în Statele Unite, ci în întreaga lume.

Mai mult decât atât, Google este doar una dintre numeroasele companii de tehnologie care afectează această interdicție. Microsoft, Apple, Uber, Tesla Motors, îl numiți - toți au fost loviți. La urma urmei, un număr mare de muncitori nu sunt cetățeni americani. De asemenea, aceste companii își atrag foarte mult talentul din străinătate. Ei bine, companiile de tehnologie și-au făcut cunoscute sentimentele în această privință; crede-mă, sunt supărați. Elon Musk, directorul executiv al Tesla Motors, a declarat că aceasta nu este "cea mai bună soluție pentru a face față provocărilor țării". Are dreptate; mulți oameni afectați de această interdicție bancară sunt susținători ai Statelor Unite.

Consilierul general al Microsoft, Brad Smith, a declarat că societatea va oferi consultanță juridică și asistență angajaților săi afectați de interdicția de imigrare. CEO-ul Microsoft, Satya Nadella, care este însuși un imigrant, a promis că compania "va continua să se pronunțe asupra acestui subiect important". Între timp, CEO-ul Apple, Tim Cook, a declarat că "Apple nu ar exista fără imigrare". E adevărat, dle Cook. Atât de adevărat.

De asemenea, citiți: Care ar fi viața în 2015 fără mesagerie instant?

Între timp, mii de angajați Google au ieșit pe străzi pentru a protesta împotriva interdicției de imigrare. CEO-ul Google Sundar Pichai și co-fondatorul lui Serghei Brin (ambii imigranți, apropo) au luat parte la proteste și ambii au exprimat îngrijorarea cu privire la această problemă. Interdicția totală afectează peste 187 de angajați ai companiei. Cu toate acestea, Sundar Pichai a ordonat tuturor angajaților care se află în străinătate să se întoarcă imediat.

Gigantii tehnologici au vorbit.

Recomandat
Lasă Un Comentariu