Principal » general » Google lansează alerte SOS pentru a avertiza despre situații de urgență

Google lansează alerte SOS pentru a avertiza despre situații de urgență

general : Google lansează alerte SOS pentru a avertiza despre situații de urgență

Google investește foarte mult în a face lumea să fie un loc sigur sau cel puțin să permită oamenilor să țină pasul cu evoluțiile în caz de urgență. Google va începe să furnizeze informații de urgență despre incendii, inundații și alte dezastre în rezultatele relevante ale căutării și în locațiile din Hărți. Această caracteristică este cunoscută sub numele de Alerte SOS și va include informații precum știri, numere de telefon de urgență, site-uri relevante și actualizări de la oficiali locali.

Aceste alerte vor fi create și creeate de personalul Google. De asemenea, înseamnă că echipele Google vor trebui să aleagă și să aleagă evenimentele care primesc Alerte SOS. Google a avertizat deja că nu va acoperi totul. În timp ce compania nu poate garanta că toată lumea va primi un avertisment SOS pentru fiecare criză majoră, are drept scop să le pună la dispoziție pe scară mai largă în timp. De asemenea, Google pare să plănuiască să acopere și atacurile. Site-ul său de ajutor spune că pot apărea alerte pentru o "criză cauzată de om".

Această caracteristică SOS Alerte este menită să ajute persoanele care caută în mod activ informații despre un dezastru. Dar Google afirmă că, în unele cazuri, poate trimite alerte push către persoanele care se află într-o zonă de dezastru, îndreptându-le și către aceste informații.

Aceste alerte par a fi versiunea Google a funcției de verificare a siguranței Facebook, care oferă informații similare și permite persoanelor să se conecteze pentru a le spune prietenilor că sunt în siguranță într-un dezastru. Caracteristica Facebook a primit un răspuns mixt, totuși. Au existat controverse atunci când se activează (Facebook a predat activarea utilizatorilor de atunci) și chiar și atunci când devine activat, caracteristica este destul de enervantă. Google evită această problemă prin faptul că această caracteristică este numai informativă. Într-adevăr, Google nu are o rețea socială pe scară largă utilizată pentru a se baza pe o astfel de caracteristică, așa că nu este așa. Acest lucru poate fi mai puțin util în anumite moduri, dar va oferi informații suplimentare celor care o doresc. Sună mai util.

De asemenea, citiți: feed-ul Google acum mai personalizat pe smartphone-uri

Sursă

Recomandat
Lasă Un Comentariu