Principal » general » Google Dropping Exchange ActiveSync este o știre proastă pentru utilizatorii Gmail de pe Windows Phone

Google Dropping Exchange ActiveSync este o știre proastă pentru utilizatorii Gmail de pe Windows Phone

general : Google Dropping Exchange ActiveSync este o știre proastă pentru utilizatorii Gmail de pe Windows Phone

Ieri, am alertat utilizatorii Symbian / Belle despre întreruperea planificată a Google Sync pentru S60. Din nefericire, întreruperea acestei tehnologii de către Google (și tehnologia Exchange ActiveSync din spatele acesteia) este, de asemenea, o veste proastă pentru utilizatorii Gmail de pe Windows Phone, care sincronizează de asemenea corespondența Google, agenda și contactele lor cu telefoanele.

Din 30 ianuarie 2013, serviciul de sincronizare nu va mai funcționa. Înțeleg că iOS utilizează deja standardul Google IMAP, dar Symbian / Belle și Windows Phone nu. Rețineți însă că iOS nu acceptă sincronizarea cu persoanele de contact (datorită faptului că Jesse a indicat acest lucru). Vedeți această captură de ecran:

Aparent, utilizatorii Gmail de pe iOS nu sunt în totalitate în afara cârligului.

Utilizatorii Gmail de pe celelalte platforme (Windows Phone și Symbian / Belle) vor putea primi e-mailurile, dar nu vor fi cele mai bogate experiențe și nu vor mai putea sincroniza calendarele și contactele lor. Prin urmare, Android se va evidenția în oferirea celei mai bune experiențe Gmail.

Unii cred că Google declară război Microsoft (și Nokia) cu această mișcare. Poate. Poate că nu. Utilizatorii Gmail care doresc să utilizeze Windows Phone pot trece de la Gmail la Outlook.com pentru a-și păstra sincronizarea calendarelor și contactelor.

Să rezumăm întreaga înțelegere:

  1. Utilizatorii Gmail de pe Symbian / Belle și Windows Phone nu vor beneficia de experiența de e-mail completă în Gmail și nu vor putea să-și sincronizeze calendarele și contactele de la 30 ianuarie 2013
  2. Utilizatorii Gmail de pe iOS pot obține experiența de sincronizare aproape completă prin configurarea cu opțiunea "Gmail" din iOS. Dacă utilizează opțiunea Microsoft Exchange, aceștia se află în aceeași barcă ca și utilizatorii Windows Phone și Belle
  3. Utilizatorii Windows Phone pot migra din Gmail în Hotmail Live în câțiva pași simpli pentru a păstra experiența completă de sincronizare (poate voi public un tutorial)
  4. Nu sunt sigur încă ce înseamnă acest lucru pentru utilizatorii Gmail de pe Blackberry
De asemenea, citiți: Motorola anunță Fire and Fire XT

Acolo este, oameni buni. Alegeți laturile. Alegeți în această zi unde veți sta. Puteți citi declarația Google aici.

Recomandat
Lasă Un Comentariu