Principal » general » Google începe să lanseze actualizări pentru câteva servicii și aplicații

Google începe să lanseze actualizări pentru câteva servicii și aplicații

general : Google începe să lanseze actualizări pentru câteva servicii și aplicații

După actualizarea recentă a serviciului Google Play către Google Play 5.0, Google a început să lanseze câteva actualizări pentru serviciile și aplicațiile sale, cum ar fi Gmail, Google Maps și Jocuri.

Gmail

Noul Gmail v4.9 are acum o sugestie mai inteligentă de completare automată atunci când compuneți un e-mail cu un suport mai bun pentru Google Drive.

Hărți Google

Noua hartă Google pentru Desktop permite acum utilizatorilor să facă clic și să tragă pentru a măsura distanța până la destinație sau distanța acoperită.

Jocuri Google Play

Noile jocuri Google Play 2.0 au acum notificări de nivel, cutii de mesaje primite îmbunătățite, în care nu puteți primi doar invitații, ci și primiți cadouri și căutări. Unele noi selecții de interfață, cum ar fi Joaca acum, Magazin, Jocurile mele etc.

Există, de asemenea, unele actualizări pe Android poartă ca și camera Google care aduce o funcție de la distanță pentru uzura Android.

Dacă doriți să descărcați direct fișierele APK, puteți să faceți clic pe link-urile de mai sus. Ferește-te pentru mai multe actualizări de la Google.

Recomandat
Lasă Un Comentariu