Principal » general » La revedere, Zain

La revedere, Zain

general : La revedere, Zain

M-am întins cât mai mult timp, sperând că speranța că Zain Nigeria va avea o re-gândire despre unele dintre serviciile pe care le-a făcut.

Nu; N-am cerut prea mult. Am nevoie doar de servicii mobile de internet mobile. Pentru că aceasta este anul 2009, am dorit de asemenea ca conexiunile la internet să fie de mare viteză. GPRS este bun. EDGE este mai rapidă. 3G nu este rău. Dar, în 2009, orice conexiune de 3, 5G nu se califică drept viteză mare.

Recent, un oficial Zain mi-a confirmat că 3G și 3.5G sunt disponibile (oficial) numai pe SIM-urile post-plătite. A petrecut timp încercând să mă convingă să-mi migrez linia la un pachet de contract. Dar știu mai bine. Am avut degetele mele arse pe contracte de câteva ori. Știu și alții care au și ei.

Dar am vrut să rămân cu Zain pe platforma lor preplătită. Vedeți că am o conexiune la internet de mare viteză la birou și la domiciliu, așadar aș putea să tolerez GPRS sau EDGE atunci când afară.

Apoi brusc, internetul Zain a fost bunker. Tolerarea GPRS / EDGE a fost un lucru. Tolerarea GPRS / EDGE care nu funcționa a fost ... ei bine ... obțineți fotografia.

"Dayo și alții care mă cunosc bine se întreabă de ce am rămas atât de mult timp cu Zain. Știu că în mod normal nu am nicio problemă care să-mi schimbe linia. Le distruge. E un fel de șmecherie și eu.

Am dat în sfârșit această dimineață. Nu mai suportam nimic. Am primit un SIM din altă rețea. Când am lansat noua SIM, internetul 3G / 3.5G era pregătit și așteptat. My Xperia X1 pur și simplu conectat la timp pentru a-mi descărca mesajele mele. Ce fericire!

Sunt sigur că Zain lucrează pentru unii oameni - poate oameni care nu vor decât voce și SMS; oameni care nu sunt atât de în Internet mobil; și oameni care nu au nevoie de o conexiune de mare viteză.

De asemenea, citiți: 0-160 km / h în 4, 9 secunde: Porsche 918 Spyder

Internetul mobil este principal pe lista mea. SMS-ul urmează. Vocea vine ultimul. Da; Sunt pur și simplu. Bun venit in lumea mea.

Nu; Nu sunt atât de naiv ca să cred că nu voi avea probleme cu noua rețea. În Nigeria, aceasta este o dorință de gândire. Dar cel puțin, indiferent de ce trebuie să tolerez, am acum internet de mare viteză în mișcare. Cel puțin când funcționează .

Recomandat
Lasă Un Comentariu