Principal » general » Trecerea la trecut

Trecerea la trecut

general : Trecerea la trecut

Mă gândesc la nebunia și vanitatea umanității de azi. Cum am ajuns să fac asta? Mă uitam la gamele de dispozitive pe care le purtăm astăzi.

Acum patru ani, toți am vrut să purtăm un dispozitiv. Tocmai țipau "convergența". Acum suntem mândri dacă avem mai multe. Și noi suntem de tăiere, dacă avem un telefon, un smartphone, și o tabletă în tow. Cunosc pe cei care au și un laptop într-un rucsac, pe lângă gizmosul menționat mai sus.

Acum patru ani, am aruncat stiloul. Acum, devine din nou la modă.

Acum patru ani, uriașe dispozitive mobile erau cărămizi. Acum, cu atât mai mare, cu atât mai bine. Aceste dispozitive uriașe pe care le celebrăm astăzi au fost deranjate ca "cărămizi" și prea mari acum cinci ani.

Am scris un tweeted despre acest lucru și cineva a răspuns cu acest lucru:

Nada. Aceste cărămizi erau groase și grele. Această notă Im folosind este ecran subțire, mai mare. Mai plăcut decât ecranul monocrom mic.

Gros, poate. Greu? Sa vedem. Nokia E90, care a fost caramida mare de telefonie mobilă în 2007 (acum cinci ani), a cântărit 210g. Dispozitivele cele mai apropiate de a fi cărămizi înapoi includ Nokia E61i care cântăreau 150g.

Rețineți că punctul meu de vedere este că ne întoarcem la lucrurile pe care le-am abandonat cu ani în urmă - mai mari, grele, stylus, și multiplicitatea de dispozitive mobile, indiferent de modul în care dispozitivele sunt clasificate.

În 2012, originalul Nota Galaxy cântărește 178g. Ghici ce Samsung cântărește Samsung Galaxy Tab 2 7.0? 345g. BlackBerry PlayBook WiFi numai cântărește 425g. Nota 10.1 cântărește 600g!

De asemenea, citiți: WordPress pentru BlackBerry 10 are probleme de gestionare de fișiere

Atât de mult pentru dispozitivele mobile de atunci fiind mai grele.

Ahem, ecrane monocrome acum patru ani? 2008? Nu cred. În 2008, telefoanele mobile cu ecrane monocrome au reprezentat telefoane la cea mai mică treaptă a scării. În 2008, comunicatorul E90 a avut un afișaj color de 4, 0 inch, 800 x 352 pixeli și 16 milioane de culori.

Adevărul este că mergem pe cerc pe aceeași cale pe care am abandonat-o cu ani în urmă. Da; dispozitivele de astăzi sunt mult mai puternice și mult mai prietenoase de folosit. Ele sunt mai subțiri, dar mult mai lungi și mai largi. Cu siguranță sunt mai mari.

Și este cu siguranță ciudat să vezi pe cineva care poartă un smartphone de 4, 7 inchi, un tablou de 5, 3 inci sau o tabletă de 7/10-inch, plus un netbook sau laptop înăuntru? Da; suntem nebuni puțin câte puțin.

Nu; Nu îndrăznesc să sugerez că suferim de nebunie. Suferinţă? Nu; ne bucurăm de fiecare minut.

Recomandat
Lasă Un Comentariu