Principal » general » Serviciul de îngrijire a clienților BlackBerry de la Glo

Serviciul de îngrijire a clienților BlackBerry de la Glo

general : Serviciul de îngrijire a clienților BlackBerry de la Glo

Am folosit serviciul meu GLO pentru internet de mai mult timp, iar dacă există ceva bun în serviciul clienților, este LYING și DECEPTION.

Am avut o întrerupere de la BIS ieri (29 august) de la ora 19:00, am crezut că a fost una din problemele de rețea, așa că nu am deranjat apelul la 333. Când am verificat din nou în jurul orei 22:00, tot ce mai aveam era GSM. M-am dus la culcare gândindu-mă că totul va fi bine înainte de zori.

VAI!! Mă înșelam. Am sunat la un prieten de-al meu care lucrează la GLO pentru a confirma dacă le-a fost manipulat noul cablu Glo One (acesta este unul dintre cei mai mari LIES pe care îi auzim de la ei). Mi-a confirmat că totul era în regulă și că ar trebui să sun pe linia telefonică BlackBerry 333).

La telefonul 333, CCO (responsabilul cu clienții) a solicitat detaliile și numărul meu de telefon. De asemenea, i-am spus că folosesc o curbă 8250. Ea a recomandat o resetare hard și o deconectare a tuturor conexiunilor. Am răspuns că am făcut deja acele lucruri.

Și DA a început înșelăciunea. Ea a spus să fie de a face următoarele: "Du-te la OPTIUNI» OPTIUNI AVANSATE »SERVICE BOOK și apăsați ALT (bp ...) Nu pot aminti codurile acum» Gestionați conexiunile »Face o resetare hard.

Am făcut toate astea și nu sa întâmplat nimic. Încă mai avea GSM. Am hotărât să nu revin pentru că nu aveam mai mult timp să pierd cu ofițerii lor de îngrijire a clienților care erau plătiți pentru a le spune minciunilor abonaților.

De ce nu ne spuneți-ne (abonaților) că rețeaua dvs. este în jos? De ce nu ne spuneți că serverele dvs. sunt în jos? De ce se formează "activități"? De ce să ne simțim ca și cum vina este întotdeauna de pe telefonul BlackBerry?

De asemenea, citiți: 12 Ford Figos sus pentru a vă apuca în Promoția de Crăciun Lumia

Sunt bolnav și obosit de serviciul clienților LYING și DECEPTIVE GLO Blackberry.

Recomandat
Lasă Un Comentariu