Principal » general » GloMobile îmbunătățește pachetele de pachete de Internet mobil; Abonatii MTN se confruntă cu date de avertizare

GloMobile îmbunătățește pachetele de pachete de Internet mobil; Abonatii MTN se confruntă cu date de avertizare

general : GloMobile îmbunătățește pachetele de pachete de Internet mobil;  Abonatii MTN se confruntă cu date de avertizare

Operatorul GSM, GloMobile și-a îmbunătățit pachetele de pachete de servicii mobile preplătite, oferind abonaților mai multă valoare pentru banii lor.


Faceți clic pe imagine pentru o captură de ecran mai mare.

Pachetul Always MAX oferă acum un capac de date de 5 GB în loc de cele 3 GB pe care le-a avut înainte.

Întotdeauna MIN oferă acum 1, 5 GB față de capacul vechi de 1GB.

Always Day oferă acum 150MB față de cifrele mai vechi de 100MB și 50MB.

În cele din urmă, G 300 oferă acum 4 GB de date în locul capacului vechi de 3 GB.

Mulțumită lui Timmy, pentru sfat.

GloMobile tocmai a intensificat mizele în peisajul serviciului de internet mobil din Nigeria. Se pare că nigerienii încep să se bucure de unele beneficii ale cablului submarin al companiei Globacom. Planurile actuale de pachete de la Glo sunt fără îndoială cele mai competitive pe piață.

Un imens imens spre Glo.

PS: Este doar la sfârșitul nostru că MTN GPRS / EDGE / 3G / 3.5G a fost astăzi AWOL? Nu am reușit să obținem o singură conexiune de date în rețeaua MTN de la mijlocul zilei până acum. Într-o zi în care Glo strălucește atât de strălucitoare (cu intenția de a veni în joc), pierderea de date MTN la capătul nostru arată într-adevăr negru.

Recomandat
Lasă Un Comentariu