Principal » general » Glosar de date GloMobile: Ce este Amiss?

Glosar de date GloMobile: Ce este Amiss?

general : Glosar de date GloMobile: Ce este Amiss?

Cu trei (3) zile în urmă, am primit următoarea corespondență de la un abonat la pachetul de zi "High-Speed ​​Internet" al GloMobile (9am la 9pm cu date lunare de 2GB):

Domnule,

Am o problemă cu Glo. Cred că mă suprasolicită serios.

Săptămâna trecută, linia mea a fost blocată și când i-am sunat, mi-au spus că mi-am depășit limita și am reîncărcat aproximativ N6, 000 (adică suma pentru zi). Am reincarcat N6, 300 aceeasi joi si linia a fost restaurata.

Ieri, linia a fost blocată din nou și am sunat și mi-au spus că a fost pentru că mi-am depășit limita cu aproximativ N4000. Așa că am încărcat N5, 000 ieri seara.

În această dimineață, linia a revenit și când i-am chemat să afle cât de mult am avut pe linie, mi-au spus că am eliminat proiectul de lege precedent și că am avut în vedere excesul de N900 la care să navighez.

Deci, am decis să aștept până pe 15 înainte de încărcarea taxei lunare de închiriere. Dar, desigur, să "gestionăm" N900 pe linie până poate mâine. Dupa ce am navigat timp de aproximativ 2 ore, i-am deschis SIM-ul din nou si i-am sunat si mi-au spus ca aveam N600 plus pe linia mea. Am navigat mai mult și am descărcat ceva de aproximativ 6.2mb, apoi am deconectat și închis.

În această seară am încercat să navighez, dar linia a fost blocată din nou. Când am sunat, mi-au spus că mi-am depășit limita din nou cu aproximativ N3, 500!

Bănuiesc că se joacă greșit. Trackerul lor de utilizare nu funcționează - mi-a arătat același lucru de la începutul lui februarie (cantitatea de kilobyte pe care am trimis-o o singură dată pentru a confirma).

Ce pot face? Mă gândesc deja să-l dau cu totul.

Rețineți că scriitorul de 6.2mb (la 5 kobo per kb) se va traduce la N310.00 numai dacă sistemul de facturare Glo funcționa corect. Dar, dintr-un sold de credit al N600, acest abonat a ajuns la un debit de N3, 500! Perfect. Și nu este atât de convenabil faptul că tracker-ul de utilizare online al GloMobile nu funcționează.

Citiți de asemenea: recenzia Nokia N9 a dlui Mo

De altfel, acest lucru este de-a lungul liniei propriei mele experiențe cu serviciul HSI al lui Glo. M-am înscris ca un utilizator Pack Day. În ianuarie, GloMobile mi-a trimis un document de peste 20.000 de euro. Beneficiind de îndoială, am eliminat acest lucru și apoi am trecut la pachetul de 24 de ore. Asta a fost în luna februarie. Înainte de următorul ciclu de facturare, am încărcat suma de N10, 000 pentru a avea acces la luna martie, deși nu mi-au trimis încă factura - și încă nu au trimis această factură până astăzi.

În plus, sistemul de facturare GloMobile a fost inaccesibil pentru zile la un moment dat, cu scuza dată fiind faptul că a avut loc o actualizare a sistemului. Aparent, a fost mai mult decât o actualizare a sistemului. Sau poate că actualizarea le-a înșurubat sistemul de facturare?

De obicei, GloMobile trimite factura pentru luna precedentă cândva în primele 12 zile ale unei luni. Astăzi este al 13-lea și încă nu am primit nicio factură. Ieri, linia mea a fost brusc deconectată. La apelarea liniei de îngrijire a contractului Glo, mi sa spus că am avut o remarcabilă de N18, 000 pe linia mea!

Colegii mei de la serviciu m-au avertizat mai devreme despre consecințele obținerii serviciului contractual al lui Glo, aproape că se înjură la barba bunicului lor că mai degrabă ar muri decât să fie jignit la GloMobile. Ei bine, mi-a fost iertat "ușor de spus " de ieri.

De atunci, am eliminat SIM-ul de date GloMobile de pe telefonul meu și l-am înlocuit cu o cartelă SIM din altă rețea. În ceea ce mă privește, facturarea lui Glo este inacceptabilă. Se pare că se întâmplă ceva în neregulă.

De asemenea, citiți: Raportul AdMob: iPhone, Symbian sunt Top Mobile Smartphone-uri Web

Și m-am săturat să fiu toamna. Oricine altcineva cu experiențe similare cu serviciul de date GloMobile?

Recomandat
Lasă Un Comentariu