Principal » general » Site-ul web al lui Globacom

Site-ul web al lui Globacom

general : Site-ul web al lui Globacom

Gigantul de telecomunicații Globacom a pus un nou design pentru site-ul lor. Este totuși aceeași adresă www.gloworld.com . Arată bine cu tranzițiile și meniurile fanteziste. În plus, veți vedea toate faimoasele fețe de la Nollywood și arătați biz (numit Glo Ambassadors ) în general. Însă este vorba despre zece pași înapoi în ceea ce privește furnizarea de informații despre produsele și serviciile companiei.

Cât de retro pot lucrurile?

Nu mai există informații privind tarifele, promoțiile, serviciile cu valoare adăugată - nu există informații utile pentru clienți. Doar fire corporative plictisitoare. În plus, din când în când, vizitatorilor li se spune să ne " contacteze ", iar un clic pe pagina de contact oferă un număr de telefon, o adresă de e-mail și adresa sediului central.

Bine, au o pagină dedicată "clienților" care spune " vă rugăm să ne trimiteți un strigăt pe 121 sau 200 sau pur și simplu trimiteți un e-mail la [email protected] ". Da, și, din fericire, există o pagină " Găsește un magazin " care conține toate listele Gloworld.

Dar esența este în continuare că nu veți obține nimic de pe acest site, pe lângă direcții suplimentare pentru a vă purta în încercarea de a afla ceva la fel de simplu ca voce disponibile, SMS și planurile de date în rețeaua lor. Viața a devenit mai ușoară pentru abonații Glo . Fara gluma.

Scuzați-mă, dar când vizităm un astfel de site, vrem să putem accesa informații despre "totul" (cum se obțin pe site-ul MTN, site-ul lui Zain, site-ul web al lui Etisalat, site-ul Visafone și pe vechiul site Glo! pentru a apela un număr fără succes (nimeni în biroul de aici nu a reușit să ajungă la 121 în peste 6 luni) sau să trimită un e-mail care nu va fi răspuns sau nu va conduce până la Insula Victoria sau în altă locație îndepărtată. Ce gândeau acești băieți?

De asemenea, citiți: Aici este o listă de aplicații și jocuri esențiale pentru iPhone

Cineva de la Glo HQ a convins directorii de acolo că Glo are nevoie să-și ignore clienții și să vizeze în schimb alte companii. Acest nou design este un job-to-business job. Clientul nu este în vedere.

Idee rea. Idee foarte, foarte rea. Glo, poți face mai bine decât asta.

Recomandat
Lasă Un Comentariu