Principal » general » Glo să reducă tarifele de date și voce?

Glo să reducă tarifele de date și voce?

general : Glo să reducă tarifele de date și voce?

Potrivit unui comunicat de presă al Daily Trust din 30 iunie, Globacom a anunțat prin intermediul șefului de operațiuni al grupului, domnul Mohamed Jameel, că vor cadea în septembrie prețurile de conectare la internet.

În aceeași respirație, el a mai spus că vor reduce tarifele de apel "cu sau fără consimțământul altor operatori din țară". Aceasta se presupune că a fost posibilă prin finalizarea rețelei de fibră optică Globacom din întreaga țară.

Dacă se întâmplă acest lucru, sunt sigur că ar fi binevenită cu arme deschise de către public. Nu putem decât să sperăm că calitatea serviciului nu va fi compromisă.

Sunt destul de sceptic cu privire la pretențiile de a prăbuși tarifele de conectivitate la internet, deoarece nu sa făcut nici o mențiune cu privire la mediul prin care ar fi fost livrate. Care este punctul de introducere a ratelor ieftine atunci când trebuie să plătiți o sumă imensă, să spunem despre N25 - 30.000 (mă ghicesc doar aici) pentru a cumpăra echipament și înscrie-te?

Cu excepția cazului în care Glo și-a schimbat căile, operatorul GSM ar putea introduce, de asemenea, unele măsuri stricte înainte ca cineva să se poată înscrie. Dacă intenționează să reducă ratele de voce fără consimțământul celorlalte rețele, înseamnă că vor subvenționa ratele de interconectivitate și că CNC va acorda un nou mandat? Mai multe întrebări decât răspunsuri!

În general, noi (cu nerăbdare?) Așteptăm lansarea.

Raportul este disponibil aici.

Recomandat
Lasă Un Comentariu