Principal » general » Glo Nigeria atinge o acoperire 3G de 90%; recuperează numărul 2 la fața locului

Glo Nigeria atinge o acoperire 3G de 90%; recuperează numărul 2 la fața locului

general : Glo Nigeria atinge o acoperire 3G de 90%;  recuperează numărul 2 la fața locului

Compania locală, Globacom Nigeria, a recuperat locul 2 pe care la dat Airtel cu câteva luni în urmă. Potrivit informațiilor oferite de NCC, Globacom are astăzi un abonament activ de 2 m pe Airtel. Glo are acum 27.327.646 de abonați activi, în timp ce Airtel se află pe locul 3 cu 25.302.160.

Glo sa angajat recent într-o mișcare de extindere a rețelei, care include furnizarea de acoperire 3G la nivel național de 90%. Aceasta înseamnă că serviciul 3G este disponibil în 90% din zona de acoperire Glo. Acest lucru este cu adevărat uimitor și lăudabil, în opinia mea. Niciunul dintre ceilalți operatori nu beneficiază de acoperire 3G de la distanță.

Că, în ciuda acoperire superbă, acest lucru este un fel de viteze multe abonați Glo 3G se înregistrează:

Testul a fost executat doar ieri. Glo are capacitatea. Ce este exact problema cu obținerea de viteze 3G bune pentru utilizatorii finali?

Este interesant, de asemenea, să rețineți că cei care intră tardiv, Etisalat, au acum 19.390.285 de abonați activi. Această bătălie este interesantă pentru a urmări. Rata de creștere a companiei Etisalat sugerează că, la un moment dat în curând, vor ajunge din urmă cu Airtel și îi vor depăși. Și apoi, probabil că Glo ar fi următorul.

Recomandat
Lasă Un Comentariu