Principal » general » Glo introduce planul de tarifare "fără condiții" ... Oferă 25k pe secundă

Glo introduce planul de tarifare "fără condiții" ... Oferă 25k pe secundă

general : Glo introduce planul de tarifare "fără condiții" ... Oferă 25k pe secundă

Globacom a introdus o altă fază revoluționară în domeniul serviciilor de telecomunicații prin lansarea a ceea ce este considerat cea mai bună ofertă de valoare în industria telecom a țării. Operatorul Național a declarat că abonații vor plăti acum doar 25 kobo pe secundă pentru apelurile efectuate către orice rețea din Nigeria.

Compania a spus ceea ce face ca noul plan unic este faptul că este lipsit de orice plăți de închiriere, taxe ascunse și condiții.

Directorul executiv al companiei Globacom, Mohamed Jameel, vorbind la lansarea la Lagos a New Infinito, noul "Plan de tarifare fără condiții" al lui Glo, care oferă 25 kobo o secundă pentru apelurile către orice rețea din întreaga țară. Nu există condiții, taxe ascunse sau închiriere în plan. Cu el sunt directorul executiv, Resurse umane, Adewale Sangowawa, ambasadorul Glo și actrița Nollywood Chioma Chukwuka-Akpotha.

Spre deosebire de alte tarife de pe piață, tariful de 25 kobo pe secundă este o rată forfetară care se aplică tuturor apelurilor locale, indiferent de rețeaua care este apelată sau de ora din zi sau partea din țara în care se află apelul.

Noul pachet permite, de asemenea, abonaților să sune un număr special la numai 2 kobo pe secundă. Interesant, nu se percepe nici o taxă zilnică sau lunară pentru a beneficia de tariful foarte ieftin. Abonatul are totuși opțiunea de a înregistra 5 numere Glo pe care le poate apela la 18 kobo pe secundă. Din nou, înregistrarea este gratuită și nu există nici o taxă de închiriere.

În plus față de tarifele uimitoare, Glo oferă de asemenea până la 20% bonus pentru reîncărcările efectuate de abonați. Reîncărcarea N500 atrage un credit bonus de 10%, în timp ce reîncărcarea N1000 va oferi clientului timp de 15% bonus de aer. Pe de altă parte, reîncărcarea N5, 000 oferă un credit bonus de 20% clientului.

De asemenea, citiți: seria Nokia 30+, Seria 40 și Asha nu merg încă

Glo oferă, de asemenea, apeluri de noapte gratuite începând cu ora 12 noaptea până la ora 5:00. Abonații sunt de așteptat să fi consumat până la N200 ora aerului în săptămâna precedentă pentru a se califica pentru a efectua apeluri gratuite în următoarele 7 zile.

Grupul de conducere de la Globacom, Mohamed Jameel, a anunțat ofertele de necrezut la o conferință de presă organizată joi la Lagos. El a spus că noul pachet tarifar a fost conceput pentru a oferi abonaților o valoare reală pentru banii lor, asigurându-se că ceea ce văd este ceea ce primesc, fără niciun fel de taxe ascunse sau condiții care sunt adesea obiectul unei imprimări fine și, prin urmare, poziționarea Glo ca furnizor de cea mai bună calitate în piață.

"Oferim un nou plan tarifar care oferă clientului VALOARE MAXIMĂ. Veți fi taxat 25 kobo chiar de la prima secundă până la ultima secundă. Tarifele concurente percep fie chirii zilnice lunare, fie se percep taxe mai mari pentru primele 60 de secunde și reduc tarifele pentru secunde ulterioare. Când faceți calculele în mod corespunzător și adăugați plata în chirie sau luați în considerare taxa pentru primele 60 de secunde, veți realiza că astfel de tarife nu sunt la fel de atractive ca ele sunt făcute să arate.

"Dar cu noua ofertă Glo, abonatul primește un plan de plată veridic și ușor de înțeles. De exemplu, în timp ce abonatul Glo plătește N15 pentru primul minut de convorbire efectuat în interiorul și în afara rețelei, alte rețele taxează între N24 și N30 pentru apelurile din rețea și între N30 și N36 pentru apelurile efectuate în afara rețelei ", a menționat Jameel.

De asemenea, citiți: Nokia N9 - primul smartphone Touchscreen Pure din lume

Glo GCOO a explicat că, chiar și în cazul în care alte rețele își scot tariful de la cel de-al doilea minut, taxa de închiriere sau prima taxă ridicată elimină orice economie pe care clientul o poate face. "Acest lucru poate fi ilustrat cu o convorbire de 3 minute sau 5 minute pe rețeaua Glo pentru care abonatul va plăti N45 sau, respectiv, N75. Aceleași durate de apel pe alte rețele vor fi taxate între N60 și N104 și între N90 și N174, în funcție de operator. Glo, prin urmare, oferă o valoare mult mai bună decât orice altă rețea, a afirmat Jameel.

De asemenea, el a declarat că numărul special Glo la 2k pe secundă și pachetul Familie și prieteni - 5 numere la 18 kobo pe secundă - sunt cele mai bune astfel de oferte pe piață, deoarece pachetele concurente au toate taxele de închiriere și condițiile asociate beneficiilor.

El a adăugat că societatea va continua cu tradiția îndelungată de a conduce avangarda serviciilor inovatoare și a tarifelor accesibile în industria telecomunicațiilor.

Jameel a remarcat că, în calitate de companie nigeriană, Globacom sa angajat să ofere cele mai bune rezultate nigerienilor în ceea ce privește valoarea și prețurile. "Glo va rămâne catalizatorul pentru a oferi valoare industriei", a concluzionat Jameel.

Discutați despre această evoluție în forumuri: Glo introduce planul de tarifare "Nu există condiții" ....

Recomandat
Lasă Un Comentariu