Principal » general » Dă-mi o placă și te rog să scapi de ecranul tactil

Dă-mi o placă și te rog să scapi de ecranul tactil

general : Dă-mi o placă și te rog să scapi de ecranul tactil

Revizuirea telefonului Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro a fost distractiv, dar a provocat din nou o agravare consistentă a dispozitivelor touchscreen.

De la Samsung Jet la HTC Touch Pro2 și alții la această putere petită, utilizabilitatea dispozitivelor touchscreen suferă de acest lucru.


Dacă ați folosit un dispozitiv touchscreen la un moment dat, ar trebui să puteți identifica cu o situație în care doriți să derulați o listă de contacte, însă ecranul vă înregistrează efortul ca o atingere. Următorul lucru pe care îl știi, e că faci un apel.

Sunt momente în care a trebuit să repet încercarea de câteva ori - da, frustrant - înainte de a reuși să parcurg contactul sau conversația sau să văd pe o pagină web pe care o doresc.

In mod ironic, afisajele capacitive sunt cei mai rau vinovati din cauza sensibilitatii lor mai mari.

Acest tip de împiedicare a utilizării este unul dintre motivele pentru care continu să prefer dispozitivele fără atingere. Scenariile prezentate mai sus pur și simplu nu se întâmplă NICIODATĂ la dispozitivele fără atingere.

O soluție bună la această problemă ar fi cheile de direcționare hardware pentru a fi incluse pe dispozitivele touchscreen. Dar există și cei care spun că ar strica aspectul acestor dispozitive. Plăcile cu ecran tactil sunt doar sexy, ni se spune.

Păi, îmi dai un bacșiș în fiecare zi, dar te rog să scapi de ecranul tactil.

Recomandat
Lasă Un Comentariu