Principal » recenzii generale » Gionee M3: Queen lăsat în urmă

Gionee M3: Queen lăsat în urmă

recenzii generale : Gionee M3: Queen lăsat în urmă

Anunțul lui Gionee M3 a adus bucurie și încântare de la fani Gionee în special mine. La momentul lansării sale, a fost un upgrade perfect la Gionee M2 care combină toate caracteristicile care îi lipseau cu o baterie și mai mare.

Apoi, dintr-o dată, sa întâmplat viața, fanfara a murit. Nu am auzit niciodată despre acest dispozitiv. Rareori am văzut pe cineva care o folosea. Cu plăcere a sosit mobilitatea și am pus-o prin teste. Deci, ce se întâmplă cu Gionee M3? De ce nu a vândut? De ce nu era popular? Această recenzie va încerca să pună în pat aceste întrebări minunate.

Privind caracteristicile sale cheie avem:

  • Ecran LCD HD IPS de 5 inci, cu 720 × 1280 pixeli (294 PPI)
  • Android KitKat 4.4.2 poate fi actualizat la Lollipop 5.0
  • Chipset-ul MediaTek MT6582 cu procesor de 1.3 GHz cu procesor qaud și 1 GB de memorie RAM.
  • Aparat foto cu autofocus de 8 MP, cu bliț LED, număr pixeli 3264 x 2448 pixeli.
  • Cameră de 2 MP frontală, cu număr de pixeli 1200 x 1600.
  • Compartiment intern de stocare de 8 GB (3 GB pentru aplicații, 3, 3 GB pentru stocare)
  • Suport dual SIM, Atât Micro-SIM, cât și 3G.
  • Baterie de 5000 mAh detașabilă,

Dezavantaje principale

  • Depozitarea internă partajată.
  • Baterie nedemontabilă.

Consultați specificațiile complete Gionee M3, precum și Gionee M3 Hands on și Unboxing.

Hardware și proiectare

Gionee M3 este fabricat din material policarbonat, cu o formă mai bună, cu un design mai bun și mai estetic decât predecesorul său. Marginile sunt curbate rotunjite și ușor în carcasa capacului din spate.

Portul căștii este în partea de sus cu butoane de volum și buton de alimentare din partea stângă. Portul microUSB și microfonul principal se găsesc la capătul inferior al telefonului. Este o baterie de 5000 mAh sigilată și nedemontabilă, deși trebuie să deschideți capacul din spate pentru a introduce cartele SIM și cartele de memorie.

De asemenea, citiți: Windows Office Mobile 2010 disponibil acum pentru dispozitivele WM 6.5

Software și afișare

Telefonul vine livrat cu Android KitKat 4.4.2 jupuit cu Amigo UI. Pielea vine cu o mulțime de aplicații și personalizări personalizate care funcționează admirabil. După prima bootare, o actualizare OTA a apărut cu câteva corecții de erori.

Gionee M3 poate fi actualizat la Lollipop, crezut că trebuie să descarci fișierele necesare separat și să blitz.

Acest telefon are un afișaj de 5 inci, cu o rezoluție HD de 720 x 1280. Afișajul este clar și precis, cu unghiuri de vizualizare excelente, deși trebuie să loviți luminozitatea pentru a putea citi confortabil sub lumina soarelui.

aparat foto

Aparatul foto este ușor îmbunătățit față de predecesorul său. Există boabe mai mici pe imagini luate în interior .. Uită-te la o comparație cu Gionee M2.

Camera frontală aici, de asemenea, ia mai multă lumină, cu autocolante luminoase și clare.

Multimedia

Acesta este un aspect minunat al lui Gionee M3. Manipularea multimedia este de top. Redarea muzicii este clară și puternică. Aparatele audio și video de stoc sunt foarte bune, este posibil să nu fie nevoie să instalați alternative ale terților. Playerul video ne-a impresionat cu funcția de redare minimizată, care vă permite să faceți alte lucruri în timp ce vizionați videoclipurile dvs.

Multitasking / Performanță
Gionee M3 are procesor quad-core de 1, 3 GHz cu memorie RAM de 1 GB, care funcționează destul de bine. Aplicațiile rulează exact așa cum ar trebui, multitasking-ul este ceea ce v-ați aștepta de la un dispozitiv RAM de 1 GB. Mai jos sunt imagini de ecran ale testelor Antuntu Benchmark și Quadrant.

Durata de viata a bateriei

Iată o altă parte dulce. Cu acest dispozitiv, sunteți binecuvântat cu 5000 mAh de bunătate! Care vă poate duce până la 3 zile sau mai mult de utilizare ușoară.

De asemenea, citiți: Povestea TECNO Telecom și creșterea acesteia în Africa

Am instalat 2 cartele SIM, 3G fixe, cu o combinație de 5 ore de hotspot și 4 ore de redare a filmelor și am reușit să obținem 26 de ore înainte ca acumulatorul să renunțe. Vedeți captura de ecran (minus 7 ore de somn).

Trecerea la modul EDGE sau activarea modului de economisire a energiei vă va acorda zile suplimentare de utilizare.

Diverse

Gionee M3 vine cu câteva controale de gest. Claritatea apelurilor este netedă și audibilă. USB OTG funcționează, a încercat cablul și a funcționat fără probleme. Memoria internă încorporată este împărțită, care este tristă. 3 GB pentru instalarea aplicațiilor și aproximativ 3, 3 GB pentru fișiere.

Cuvintele finale

Gionee M3 simte ca, acea pui dulce bine comportat, pe care burlacii o ignoră atunci când se hotărăște să se căsătorească. Viața a fost nedreaptă față de ea, iar bănicii au trecut cu vederea. Este un dispozitiv frumos, artizanal, aproape perfect. Sa intamplat viata, viteza de inovatie a depasit lucrurile bune pe care le-a adus la masa.

Pe lângă memoria partiționată, nu există nimic altceva de deținut împotriva acestui dispozitiv, iar situația nu este ajutată de dispozitivele concurente, care au 2 GB de memorie RAM și memorie complet partajată.

Recomandat
Lasă Un Comentariu