Principal » general » Obținerea unui telefon pentru acces la Internet mobil

Obținerea unui telefon pentru acces la Internet mobil

general : Obținerea unui telefon pentru acces la Internet mobil

Există o gamă largă de dispozitive potrivite pentru o experiență de internet mai bogată. Iată câteva aspecte pe care ar trebui să le luați în considerare pentru obținerea unui dispozitiv pentru accesul la Internet mobil:

1. Dimensiunea ecranului: cu cât este mai mare ecranul, cu atât va fi mai bună experiența de navigare.

2. Intrare text: Telefoanele cu o tastatură completă QWERTY sau un ecran tactil, în general, fac o experiență mai bună de navigare pe internet. Aceasta nu înseamnă totuși că nu puteți naviga pe telefoane cu o tastatură mobilă obișnuită.

3. Capacitatea datelor: În aceste zile, capacitatea cea mai scăzută de date pe care telefonul trebuie să o aibă este GPRS. Dacă are EDGE; chiar mai bine. Dacă are 3G (UMTS); minunat.

4. Browser: browserul standard al telefonului în aceste zile este WAP 2.0 sau XHTML. Nu vă deranjați cu telefoanele WAP 1.1 și WAP 1.2, deoarece acestea sunt în mare parte depășite. Browserele WAP 2.0 / XHTML vă permit să navigați atât în ​​pagini WAP, cât și în pagini web complexe, în timp ce ceilalți vă limitează la paginile WAP.

5. Java (J2ME): Prin toate mijloacele, asigurați-vă că primiți un telefon care are o bună funcționalitate Java. De ce? Deci, indiferent de capacitatea browserului încorporat al telefonului dvs., puteți oricând să reveniți la Opera Mini dacă și unde nevoie. Opera Mini poate fi un salvator în multe moduri - în zonele de viteză și de reducere a costurilor (dacă plătiți de byte) mai ales.

Recomandat
Lasă Un Comentariu